i4Job


Sa presupunem ca esti unul din sutele de romani din Pforzheim care doreste sa dea un anunt gratuit, dar sa fie vizibil in toata Germania. Cum faci? Nimic mai simplu, lasi anuntul in formularul de mai jos, noi il preluam automat si il postam pe site-ul specializat si in plus il distribuim pe pagina de facebook Romani in Germania. Fara prea mult efort ai rezolvat problema anuntului! Un sfat: daca te adresezi uneia din comunitatile de romani din Stuttgart, Frankfurt, Dortmund sau Nürnberg te rog sa ne spui, vom distribui pentru tine si in grupul respectiv.

Anunturi gratuite pentru romanii din Pforzheim

Asa cum am mai spus, pentru ca avem suficient de multi romani in Pforzheim, am decis sa oferim un spatiu separat pemtru anunturi, iar daca veti considera ca este necesar am putea face si un grup si pagina separata pe FaceBook pentru acestia. Iar daca sunteti in cautarea unui loc de munca, nu uitati sa verificati si oferta din acest anunt! De fapt verificati cu atentie toate anunturile prezente pe aceasta pagina, poate ca este una care va intereaseaza si va poate ajuta!

Pentru cei care cauta un loc de munca si gasesc oferte interesante avem o rugaminte: daca stiti ceva despre angajator, ceva ce ar trebui sa stie toti cei peste 100.000 de cititori romani ce ne trec pragul lunar, va rugam sa ne comunicati imediat la sectiunea Contact! Orice alta sugestie este bine venita, de aceea am creat acest site, pentru a va informa si a va ajuta pe toti.

Romani in Pforzheim

Anunturi gratuite pentru romanii din Pforzheim