i4Job


Am fost recent interpelati de mai multi romani care spun ca au luat teapa de la firma Branchenbezogene Vermittler SRL din Arad, insa pana acum nu am primit date concrete, ca sa putem trage o concluzie clara, asa ca va invitam sa dati informatii personale, in cazul in care ati lucrat cu aceasta firma pentru a va gasi un loc de munca in Germania. NU acceptam nicio declaratie fara dovezi si date concrete, gen: am fost in data de si am semnat asa ceva, insa nu am primit sau etc. In acelasi timp asteptam si o pozitie oficiala a celor de la Branchenbezogene Vermittler SRL.

Branchenbezogene Vermittler SRL este sau nu teapa ?

In acest moment firma apare in lista ITM Arad ca fiind functionala si in regula, la adresa localitatea Arad, strada Calea Victoriei, nr. 13, judetul Arad. Deci nu avem date oficiale prin care sa puteam afirma clar ca aceasta firma da teapa romanilor ce isi cauta de munca in Germania sau in alte tari ale Uniunii Europene.Ce pare mai bizar totusi este faptul ca firma respectiva nu are un site care sa apara in prima pagina atunci cand cauti date despre Branchenbezogene Vermittler SRL. Insa asta nu inseamna ca firma nu are site sau ca trage teapa celor ce apeleaza la ea.

Ce spun cititorii nostri pe FaceBook: Ieri am sunat si eu pe fix la ei si mi-a spus ca in cel mai scurt timp colegii de la departamentul plecari vor lua legatura cu mine . Cred ca pot sa astept mult si bine . Sunt curios sa vad ce o sa-ti spuna daca iei legatura cu ea. Hm, la 100 de persoane au bani de un concediu grozav .

Eu am fost miercuri / a zis ca in 27 e plecarea, si eu tot ca sofer trebuia sa muncesc, categoria C . Am cautat pe net si am vazut ca firma e infiintata in 16 april 2015. Asteptam si alte opinii de la cei care au avut contact cu SC Branchenbezogene Vermittler SRL.

tepe locuri de munca

Tepe cu locuri de munca in Germania

Ultima ora: Aceasta discutie este inchisa pana vom primi dreptul la repica sau vor apare date oficiale despre subiect!