i4Job


Am dori sa facem un studiu legat de cele mai cautate meserii din Germania, pentru aceasta vom posta ultimile cereri inregistrate pe site-ul nostru, pentru a avea o imagine clara a ceea ce vor romanii sa munceasca in Germania, urmand ca apoi sa vedem care sunt ofertele pentru acestia. Mesajele de mai jos au fost postate fara date concrete de contact, iata si motivul pentru care le grupam aici.

[ Ionut ] Doresc sa lucrez in Germania , am studii medii (tehnician automatizari) , limba engleza nivel mediu , rusa mediu , posed permis de conducere A, B , am lucrat in industria automotive si constructii . Daca ma puteti ajuta sa caut un job v-as fi recunoscator , ca necalificat in orice domeniu . Ma puteti contacta pe e-mail , va multumesc anticipat.

[ Raluca ] Buna, ma numesc Raluca, am 27 ani si as dori sa lucrez ca bona in Austria, imi plac copii. Multumesc.

[ Gelu ] Buna ziua, va-m gasit anuntul mai vechi, unde scrieati ca vreti sa va transferati in Germania. Eu sunt in aceasi situatie va rog vreti sa-mi spuneti cum ati procedat? Multumesc frumos!

Precum vedeti acestia nu si-au lasat decat anuntul, insa nici un numar de telefon pentru contact. Mai muult, nu au specificat [ cel putin unii dintre ei ] unde se afla in acest moment. Va reamintesc ca un Cv mai detaliat, ce poate fi postat pe site v-ar ajuta mai mult, pentru restul anunturilor vom face noi oficiul de a le muta la rubrica corecta. Mult succes si bafta in luna ce vine.

Romani in Nürnberg