i4Job


Reteaua e4De a ajuns la un nou record de trafic, iat ade ce am decis sa va oferim sansa de a gasi pe cineva care sa aiba grija de batrani in Germania. Ce va propunem noi in plus fata de altii? Atunci cand pleci in Germania sa ingrijesti batrani, esti obligat sa stai cu acestia 12 luni pe an, insa noi va propunem o inovatie, si anume sa aveti si voi trei luni de concediu. Iata cum.

Ingrijirea batranilor in Germania

ingrijire batrani

Ingrijire batrani in Germania

In mod normal asa cum spuneam la inceput, esti obligat sa stai langa batranii de care ai grija tot anul, insa cum ar fi daca o persoana de incredere te-ar inlocui?

Avand in vedere ca multi dintre cei plecati in Germania nu si-au mai vazut rudele de ani buni, iti propunem sa te inscrii pe pagina de FaceBook a diasporei romanesti, sa postezi orasul in care lucrezi si sa oferi sansa unui roman sa te inlocuiasca pe perioada concediului.

In felul acesta, avand in vedere ca 99% din cei ce ingrijesc batrani in Germania sunt interni – deci locuiesc permanent cu batranul sau familia acestuia, schimbul se poate face destul de usor.

Ingrijire batrani in Munchen

Reteaua noastra este deja prezenta in Munchen, Leipzig, Hamburg si Stuttgart. Daca vrei sa inlocuiesti pe cineva care are grija de batrani in una din localitatile enumerate (list ava creste pe masura ce descoperim no comunitati de romani in Germania), nu trebuie decat sa postezi un CV pe site.

In momentul in care o persoana vrea sa vina in concediu in Romania, o alta persoana din reteaua noastra ii va lua locul pe o perioada determinata. Chiar daca vei inlocui sa zicem doar sase persoane pe an, serviciul poate deven unul permanent, iar banii castigati in sase luni de munca pot fi de 4 sau 5 ori mai multi decat cei castigati in Romania. Daca ti se pare interesant, intra in reteaua iQNet!