i4Job


Daca pana acum v-am oferit informatii despre posibilitatile de angajare la DHL, am deci sa deschidem o pagina unde romanii din Germania care lucreaza deja la DHL sa anunte cand sunt locuri libere si in ce orase DHL angajeaza. Momentan avem un grup mare de romani in Stuttgart pe care cred ca ne putem baza, dar sa nu uitam nici de restul de zece comunitati si de pagina noastra de FaceBook.

Locuri de munca la DHL in Germania in echipe de romani si moldoveni

Pentru romanii si moldovenii care isi cauta un loc de munca in Germania, DHL este o optiune excelenta, mai ales daca aveti permis de conducere pentru mai mult ecategorii de autovehicole. Evident ca puteti gasi ofertele de munca la DHL si pe site-ul lor oficial din locatia in care va aflati, dar cred eu ca interactionarea cu cei din grupurile noastre va fi mai utila. Din pacate pentru a lucra la DHL in Germania trebuie sa stiti cat de cat limba germana la nivel conversational.

Avantajele lucrului la DHL: in primul rand nu mai lucrati ca intermediari – caz des intalnit la Hermes, care nu lucreaza direct cu voi. Salariile la DHL in Germania sunt multumitoare, programul de lucru este normal si nu mai trebuie sa alergati ca disperatii sa livrati sute de pachete zilnic. Deci ca sa finalizam: daca stiti ca intr-un anumit oras DHL face angajari, anuntati aici, lasati date de contact, etc. Ne ajutam reciproc, castiga toata lumea! Succes!

Experienta ta la DHL Germania

Mai jos puteti sa povestiti experientele voastre legate de munca la DHL – dar si la alte firme de curierat din Germania, cum ar fi Hermes, DPD, etc. Nu uitati insa ca este important sa puteti demonstra ca ceea ce spuneti este corect [ mai ales daca este ceva neplacut, ilegal, etc. ]. Munca in curierat in Germania nu este nici grea, dar nici usora – sunt si avantaje dar si dezavantaje. Pe de o parte primesti cat muncesti, fiind in general platit la numarul de livrari facute. DHL are un avantaj fata de alte firme, masini de firma si posibilitatea de a chema beneficiarul la un punct de colectare.

Locuri de munca la DHL in Germania

Locuri de munca la DHL in Germania 2019 – 2020 in echipe de romani si moldoveni [ Telefon +491793413979 ]