i4Job


Asa cum v-am invatat de ani buni, din cand in cand postam cele mai relevante anunturi si mesaje sosite de la romanii din Germania pe site-ul nostru, peste 1000 pe saptamana. Marcela cauta o bona in Elvetia: Buna ziua Dna Daniela , doriti sa lucrati in Elvetia ca bona la ingrijirea unui baietel de 9 anisori? Daca sunteti interesata lasati un SMS la 0041797804956 si va sun eu pentru detali. Va multumesc. Marcela.

Mesaje si anunturi recente din Germania pentru romani

Mihaela are nevoie de un reglaj la antena de satelit Digi: antena mea a ramas fara semnal . Este Focus sat. Cat m-ar costa sa o faceți?? Marcela vine cu precizari in legatura cu bona : Caut bona pentru Elvetia pentru un baietel de 9 anisori, doresc o doamna cu experienta copii, calma si fara obligati! Ofer masa, cazare, doua vacante pe an platite in Romania si biletele de avion , salariu lunar 1000 franci elvetieni. Rog seriositate maxima. Va multumesc. Plecare imediata. Relatii la numarul de telefon 0041797804956 ( trimiteti SMS si va sun eu! ).

Pentru Restaurant in Wiesbaden, cautam barman/barmanita, de asemenea chelneri. Cunoasterea limbii germane este necesara pentru chelneri la un nivel peste mediu, iar la bar de nivel mediu. Astept pe cei interesati la telefon: 0172 679 20 83 Multumesc. Alt mesaj pentru gasirea unui loc de munca in Germania: Bună dimineața ma numesc surugiu Alexandra și locuiesc în ludwigshafen an rhein și stau cu soțul meu el.lucrează dar eu nu..nu știu limba germana și me foarte greu fără job as fi dispusa sa lucrez și la curetenție sau ca menajera

Mesaje si anunțuri recente

Mesaje si anunțuri recente din Germania pentru romani