Amenda pentru vizionare de filme online in Germania
De 

i4Job


Deja am primit prea multe intrebari despre vizionarea sau descarcarea de filme in Germania ca sa mai ignoram subiectul. Unde si cum putem ajunge sub incidenta legii germana? De obicei daca folosim IP TV sau folosim torentele – avem pe PC un program instalat pentru asta. Mai tineti minte chestia cu Politia romana? A functionat in Romania, acum cativa ani. Ti se bloca calculatorul si ti se cereau bani. Acum sunt zeci de firme fantoma care iti cer bani pentru ca te-ai uitat la filme online, deci este destul de sensibil subiectul.

Amenda pentru vizionarea de filmelor online in Germania

Din ce stiu eu, poti viziona filme online in Germania, legea se indreapta impotriva celor ce distribuie filmele – deci proprietarii de site-uri, in schimb nu ai voie sa copiezi filme si programe de pe site-uri de tip torente.  Vorbim aici despre legea drepturilor de autor, care se aplica si in Romania, doar ca la noi inca nu avem o infrastructura care sa permita urmarirea zecilor de mii de astfel de activitati.

Daca primiti o astfel de instiintare de plata – de obicei de la firme de avocatura, etc. cereti cateva date de identificare: adresa MAC a calculatorului folosit la descarcarea filmelor, IP-ul – desi aici deja este mai usor, sistemul de operare si data si ora exacta cand s-a comis fapta. Daca macar una din date nu este corecta, sigur este o pacaleala. daca corespund, luati legatura cu un avocat, oricum este destul de bizar ca ati fost „depistat” si amendat! Sfat util: nu descarcati filme si programe pentru care nu ati platit la un furnizor legal. Atentie la IP – TV, o gramada de astfel de binevoitori ce va cer 10 euro/luna va pot aduce mari batai de cap!

Filme online în Germania
Amenda pentru vizionarea de filmelor online în Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *