Anunturi Germania – 30 decembrie 2013

i4Job


Buna ziua,
Ma numesc Giuroiu Constantin, am 26 de ani si locuiesc in Munchen. Am permisul de munca si vorbesc fluent italiana si engleza. Ma descurc si cu limba germana ( de 3 luni fac cursul intensiv). Sunt de 6 luni in Munchen si inca nu mi-am gasit nimic de munca. As fii recunoscator daca cineva m-ar putea ajuta. Am lucrat 6 ani ca magazioner in Italia. Am permis categoria B si masina proprie… Orice oferta de munca e binevenita ( hale, santier, sofer (cat B), orice…) Numarul meu de telefon este: 015171129613. Va multumesc!

Constantin, ne bucuram ca ai apelat la noi si ca ne-ai lasat mesajul, precum vezi l-am publicat imediat, speram ca cineva care ne citeste regulat cererile de locuri de munca in Germania sa te caute urgent. Ne bucuram si pentru ca ai inceput cursurile de limba, sunt extrem de importante, cunoasterea limbiii germane constituie un avantaj.

Se cauta urgent 20 de medici pentru Germania

Poziţii: 20
Ţara: Germania
Tip post: Full time
Beneficii: Cazare,masa,transport platit,asigurare
Salariu: 3700 – 6000 euro
Data expirării: 12/01/2014
Se acceptă CV în limba: română şi engleză

Puteti aplica urgent, ati vazut data limita, deja sunt 17 cereri depuse, locuri 20!

În vederea găsirii unui post, transmiteţi-ne CV-ul dumneavoastră, menţionând nivelul actual de limbă germană şi specializarea dorită. În cazul îndeplinirii criteriilor, o să vă contactăm în cel mai scurt timp posibil, ca să putem demara procesul.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.