Anunturi noi de munca in Germania

i4Job


Asa cum v-am obisnuit deja, postam anunturile primite pe site sau pe FaceBook [pagina Diaspora – pe care va recomandam sa o apreciati] pentru a avea o mai buna vizibiltate pentru cei ce ne citesc si au nevoie de persoane pentru a fi angajate in Germania, sau pentru ca cei care au nevoie de un loc de munca sa se poata informa.

[Liviu] Buna ziua, ma numesc Liviu, implinesc 24 de ani in ianuarie si locuiesc in Essen. Sunt interesat de oferta dumneavoastra si poate am norocul sa prind un loc. Vorbesc si scriu limba engleza foarte bine, la nivel conversational stiu franceza, spaniola, italiana si rusa. Singura problema ar fi limba germana, inteleg tot dar cand vreau sa vorbesc fac greseli gramaticale, presupun ca asta ar fi un minus pentru mine in fata angajatorului. Sper sa fiu contactat, toata stima!

 [Alex – Locuri de munca in Hamburg] Din ianuarie nu voi mai avea servici .. daca stiti ceva va rog sa ma contactati, stiu germana la nivel de incepator iar engleza nivel mediu-avansat.

[Muresan Mihai] Buna ziua, ma numaesc Muresan Mihai si sunt din Baia Mare, as dori sa gasesc un loc de munca in Germania ca si Maseur si Reflexoterapeut, am diploma eliberata de ministerul muncii . Va multumesc.

[Adrian Vasile] Buna ziua!!! Ma adresez comunitatii romane din Nurnberg – Furth. Am 35 ani, permis de conducere cat b,  experienta in instalatii sanitare , carmangerie , ambalare la banda, etichetare.
Caut un loc de munca. Daca cineva ma poate ajuta il rog sa-mi dea un SMS sau sa lase un telefon de contact. Va multumesc pentru interes si va doresc sa aveti sarbatori fericite alaturi de familia dumneavoastra.

Cazare Germania

[Adrian Vasile] Buna ziua o camera pentru baiat aveti cumva ? as fi interesat de zona Nurnberg – furth. Multumesc anticipat !!!

Loc de munca Germania


News Reporter

4 thoughts on “Anunturi noi de munca in Germania

  1. Buna! Ma numesc Ioana Ionita si caut un loc de munca oriunde in Bavaria ca bona sau la curatenie.Am 36 de ani si momentan sunt in Romania.Vorbesc engleza foarte bine,cu germana ma descurc binisor si italiana incepatori.Adresa de e-mail este gori1209@gmail.com.Va multumesc si va rog numai oferte serioase.

  2. Buna ziua,Sunt persoana fizica cu Geverbe in domeniul constructiilor , am experienta de 25 de ani in acest domeniu :
    execut lucrari de zugravit si vopsit; pun parchet laminat; izolari termice la blocuri placari polistiren, in prezent sunt in Germania-Saarbrucken, sunt in Germania de 2 ani.
    Caut un loc de munca .
    Contact :004915163754286

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *