Concurs cu premii pentru romanii din Stuttgart
De 

i4Job


Am vazut ca este prea liniste pe grupul nostru al romanilor din Stuttgart asa ca am decis sa-i antrenam intr-un concurs culinar, cel putin in weekend. Ce este de facut? Simplu, oricum precis ne place sa gatim ceva special pentru familie, asa ca o sa facem poze, o sa spunem reteta „cu cuvintele noastre, nu copy – paste”  si castigatorul va fi premiat! Eu zic ca merita sa ne mai si veselim putin, nu credeti?  Deci azi, sambata – 25 februarie, dam startul la concurs! Suntem aproape 10 mii de romani, sigur va fi distractiv!

Concurs cu premii pentru romanii din Stuttgart – Grupul de pe FaceBook

Sa zicem ca faceti o ciorbita ca in Bucovina, cu carne de vacuta si smantana, ce ziceti de idee? Spunem ingredientele, cantitatile si modul de preparare – daca exista secrete culinare care fac mancarea mai delicioasa, nu ezitati sa ne spuneti, pentru ca pana la urma cu totii avem ce invata unii de la altii. Eu cred ca un astfel de concurs culinar, chiar daca nu se ridica la nivelul de MasterChef ne va mai uni putin pe cei din grup, ne vom cunoaste mai bine!

Retete culinare pentru romanii din Germania! Cred ca numele concursului ar putea da fie asta, sau daca aveti idei, le asteptam. Nu uitati ca pagina noastra de FaceBook are deja peste 40.000 de fani, deci am putea organiza evenimente care sa fie distribuite tuturor, avem si grupuri ce depasesc 30.000 de membri, in total cred ca suntem o mica comunitate de cel putin 150.000 de romani care ne-am mutat in Germania, daca am reusi cumva sa fim mai uniti, cu siguranta am obtine mai multe impreuna!

Ciorba din Bucovina
Concurs cu premii pentru romanii din Stuttgart – Grupul de pe FaceBook


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *