Romanii din Linz petrec Revelionul
At 

i4Job


Azi m-a sunat varul meu Iulian din Linz si mi-a zis ca vine pe 20 decembrie acasa pentru a sarbatori Craciunul si Revelionul cu noi, familia. Asa ca vreau nu vreau trebuie sa ma sui in masina si sa fac pe soferul, pentru el si familia sa, iar eu si sotia ne oprim la Iasi pe toata perioada sarbatorilor de iarna, macar sa-i facem paguba, daca tot ne-a convins sa mergem acasa. Ma intreb insa ce fac romanii din Linz de sarrbatori? La ce restaurant romanesc din Linz merg, in cazul in care merg sa fie impreuna cu alti romani ce raman de sarbatori in Austria.

De ce ziceam ca sunt suparat pe varul Iulian? Pai eu an de an ma invatasem sa vin de la Munchen si sa stau de sarbatori la schi in Austria, acum s-a dus vacanta mocca la Linz, in schimb m-am capatat de o saptamana la Iasi. Nu e rau, pana la urma, avand in vedere ca apoi mergem la neamuri in Bucovina. Chiar daca nu o sa fim la restaurant anul acesta cred ca un Revelion si un Craciun traditional ne va prinde bine.

Revenind la prietenii din Linz, as vrea sa facem o lista cu restaurante romanesti sau cu specific romanesc, asa sa fie la un singur loc, cine stie la ce ne prinde bine, nu-i asa? Nu uitati ca portalul e4De a pus la dispozitia celor din Austria un site, doar ca are nevoie de un administrator si de sponsori – in cazul in care exista asa ceva si in Austria. Va saluta Radu din Germania si sper eu ca poate intr-o zi mergem cu totii la casa mea de vacanta, unde ne asteapta un gratar mare de tot, intr-o gradina de 2.000 m² – cazare si bautura GRATIS! Evident dupa aia o sa am pe la cine merge la schi in Austria si nu o sa-l mai calc an de an pe varul Iulian! La multi ani ROMANI!

Vacanta in Austria
Vacanta in Austria


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *