Unde sa ma conectez la internet in Germania
De 

i4Job


Esti in Germania si cauti o firma care sa te conecteze la internet? Vreu un pret mai mic, viteza mare si un pret rezonabil? Cum verific viteza la internet? Nimic mai simplu, intru pe www.speedtest.net si gata! Asta daca ai cum si unde sa verifici inainte sa te conectezi la unul din operatori: Deutsche Telekom, 1&1, Unitymedia BW, Vodafone sau Telefonica O2. Evident ca mai exista si variantele mobile, pentru cei ce nu au un domiciliu stabil sau un loc de munca cat de cat definitiv, fiind solutia optima pentru internet.

Unde sa ma conectez la internet in Germania

Pentru ca vrem sa venim in sprijinul celor ce cauta o firma de internet unde sa lucreze si romani – pentru ca nu-i asa, oricat de bine ai sti limba germana, tot mai bine te intelegi cu romanii din Germania. Indifrent de modul de conectare la internet, mobil sau prin cablu, e mai simplu daca atunci cand ceri detalii tehnice vorbesti in limba ta. Evident daca nu cumva deja stapanesti limba germana atat de bine incat sa nu mai fie nevoie de translator, nici macar in domeniul tehnic.

Am prieteni in Rheda-Wiedenbrück, langa Munster si Bielefeld – si aici sunt o gramada de romani, care au apelat la o firma romaneasca sa se conecteze la internet. Asa cum stim, diferitele comunitati incearca sa-si faca afaceri mici, dar pe baza concetatenilor veniti la munca in Germania. In zilele ce urmeaza o sa incercam sa gasim aceste firme si sa le dam coordonatele aici, pentru ca voi sa puteti lua legatura cu ele si sa va instalati internet la domiciliu cat mai repede posibil, dar mai ales la un raport calitate/pret bun.

internet in Germania
Unde sa ma conectez la internet in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *