i4Job


Nu stiu cati dintre voi se uita la Vocea Romaniei inGermania, insa teoretic suficent de multi ca sa ma incumet sa va provoc la un pariu: cine va castiga Vocea Romaniei uin 2015? Dupa trei editii situatia sta cam asa, Horia Brenciu de doua ori, urmat de Smiley o singura data si abia apoi cei doi certareti, Loredana Groza si Marius Moga. Julie Mayaya a reusit sa castige Vocea Romaniei chiar daca multi nu se asteptau. Frumoasa mulatra s-a nascut la Iasi, in anul 1986  la data de 17 februarie.

Fupa ce sezonul doi a fost castigat de antrenorul Horia Brenciu, iata ca si sezonul trei de la Vocea Romaniei revine aceluiasi antrenor, iar castigatorul este Mihai Chitu. Acesta s-a nascut in anul 1979 la Bucuresti la data de 31 decembrie, de Anul Nou. Pentru a castiga trofeul de la Vovea Romaniei, Miahi Chitu a interpretat 14 melodii, incepand cu ”The Great Pretender” si a cucerit publicul cu interpretarea ”Caruso” – in finala cea care l-a sustinut a fost Corina Chiriac, iar premiul a ajuns inevitabil in mana sa.

In 2014 vom avea parte de sezobul 4 la Vocea Romaniei, voi pe cine pariati? Sa fie tot Horia Brenciu? Sa se decida Loredana Groza sa nu mai parieze pe interpreti precum  Iulian Canaf , care desi sunt carismatici, au sanse putine sa castige trofeul? Am dat startul la ghicit, deci asteptam opiniile voastre.

Horia Brenciu - Vocea Romaniei