Vocea Romaniei in Germania
Ro 

i4Job


Nu stiu cati dintre voi se uita la Vocea Romaniei inGermania, insa teoretic suficent de multi ca sa ma incumet sa va provoc la un pariu: cine va castiga Vocea Romaniei uin 2015? Dupa trei editii situatia sta cam asa, Horia Brenciu de doua ori, urmat de Smiley o singura data si abia apoi cei doi certareti, Loredana Groza si Marius Moga. Julie Mayaya a reusit sa castige Vocea Romaniei chiar daca multi nu se asteptau. Frumoasa mulatra s-a nascut la Iasi, in anul 1986  la data de 17 februarie.

Fupa ce sezonul doi a fost castigat de antrenorul Horia Brenciu, iata ca si sezonul trei de la Vocea Romaniei revine aceluiasi antrenor, iar castigatorul este Mihai Chitu. Acesta s-a nascut in anul 1979 la Bucuresti la data de 31 decembrie, de Anul Nou. Pentru a castiga trofeul de la Vovea Romaniei, Miahi Chitu a interpretat 14 melodii, incepand cu ”The Great Pretender” si a cucerit publicul cu interpretarea ”Caruso” – in finala cea care l-a sustinut a fost Corina Chiriac, iar premiul a ajuns inevitabil in mana sa.

In 2014 vom avea parte de sezobul 4 la Vocea Romaniei, voi pe cine pariati? Sa fie tot Horia Brenciu? Sa se decida Loredana Groza sa nu mai parieze pe interpreti precum  Iulian Canaf , care desi sunt carismatici, au sanse putine sa castige trofeul? Am dat startul la ghicit, deci asteptam opiniile voastre.

Horia Brenciu - Vocea Romaniei


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *