Cele mai bune cartele cu internet in Germania
De 

i4Job


Cand vine vorba de internet in Germania e jale, de aceea romanii cauta cele mai bune oferte, nu neaparat ca pret ci ca viteza si evident volum de date disponibil. Am intrebat in stanga si in dreapta, sa vedem ce au ales compatriotii nostri si ce parere au despre alegerea facuta. Iata mai jos optiunile lor, voi alegeti in functie de buget si cerinte. Cine are un telefon mobil mai noi isi poate lua foarte usor din oferta Congstar si poate instala online eSim. Cum nu toata lumea are un astfel de telefon, multi aleg sa-si ia o cartela cu internet de la Lyca. O super oferta ar fi o cartela Ortel de 100 GB la 30 euro, daca nu te uiti la filme online, iti ajunge o luna pe telefon + tableta ( faci HotSpot! ).


Cele mai bune cartele cu internet in Germania

Daca vrei sa ai si minute si internet in acelasi timp, la un pret acceptabil, alege o cartela Vodafone de 15€ si primesti 500 minute si 10 GB internet mobil. Este evident ca ai platit in jumatate, dar ai 10 GB in loc de 100! Un aspect la care se gandesc putin este oferta de Roaming, daca vrei sa fii sunat cand vii in Romania. Daca nu vrei asta, nu-ti fa probleme, poti lua mereu o cartela din Romania si ai nelimitat cu doar 5 EURO. Mai mult, daca ai o cartela Telekom o poti folosi in Germania fara probleme ( doar 4 luni pe an! ).

Am inteles de la multi romani din Germania ca oferta Lyca la 30 de euro are net nelimitat, deci asta ar fi cea mai buna optiune, in opinia mea. Gasiti ofertele lor aici, poti schimba limba in engleza, daca nu te descurci cu limba germana. Mai sunt variante de internet pe cartela in Germania, de exemplu cu Aldi talk la 9 Euro ai nelimitat minute, si pana la 20 GB internet, destul de ok pentru stat pe telefon o luna de zile. Zic eu ca sunt deja suficiente oferta ca sa ai de unde alege! Daca mai ai si tu alte variante, lasa-ne un mesaj si o sa analizam si publicam parerea ta. Cel mai important este sa ne ajutam intre noi, ca sa ne fie viata mai usoara in Germania.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *