i4Job


Alege orasul de plecare si destinatia =>

Ai nevoie de un transportator? Ai ajuns unde trebuie! In meniul din dreapta trebuie sa alegi tara de plecare, orasul si judetul din Romania unde vrei sa ajungi! In cazul in care sunt mai multi transportatori care te duc acasa, o lista va fi afisata mai jos! Alege pe rand cate unul si vezi daca are locuri disponibile. O pagina noua se va deschide pentru fiecare firma de transport, pentru a nu pierde rezulatele afisate.

 [rezervari-online]

Alegeti din tabelul de mai sus firma de transport persoane si colete cu care vreti sa calatoriti din Germania sau Austria in Romania sau invers, sa veniti din Romania pana in Germania sau Austria. Va reamintim ca anumite firme de transport merg sau vin din UK – Londra, Danemarca si Olanda. Deci daca aveti cereri de rezervare online pentru alte tari, nu ezitati sa ne spuneti!

Firme de transport persoane si colete afiliate portalului e4De

Germania transport

In fiecare saptamana veti gasi aici reclama unei alte firme de transport din Germania care ne sponsorizeaza! Apelati cu incredere la firmele de transport cu care colaboram!

Vrei sa fii si tu una din firmele listate pe site-urile noastre: Romanii din Germania, Ausrtia – Munchen, Stuttgart? Abonamentul costa doar 10 euro lunar si include o pagina de prezentare si listarea firmei in cautari. Pentru 15 euro pe luna putem sa va asiguram promovarea pe paginile si grupurile noastre de pe facebook ce numara deja peste 35.000 de membri! Iar numarul este in crestere! Un singur calator trimis de noi va acopera toate cheltuielile pentru un an de zile de promovare!


shopify stats


2 thoughts on “Rezervari online

  1. Buna ziua. Atita anunturi plecari si colete Romania dar nu gasesc Nr telef sa pot contacta Firma respectiva atunci cum Doamne iarta-ma sa va sun, contactez.

    1. Firmele s-au retras din programul de rezervari, asa ca am scos optiunea de pe site. Au zis ca se pot promova gratis, ce sa le facem? Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *