i4Job


Am decis sa facem aici o lista cu grupurile asociate site-ului nostru, grupuri ce aduna peste 200.000 de romani aflati in Germania. Cel mai mare este cel al romanilor din Stuttgart, asa cum se vede si din statistica de mai jos. Am muncit cativa ani buni ca sa strangem o comunitate atat de mare, am mai si gresit, pentru ca oameni suntem si noi. Totusi sper ca am ajutat suficient de multe persoane in asa fel incat sa fi meritat efortul.

Grupuri ale romanilor din Germania

Speram noi ca pana la finele anului acesta sa ajungem cel putin 300.000 de romani stransi in jurul site-ului si al paginii asociate. In marea lor majoritate grupurile necesita aprobarea postarilor, ceea ce are o parte buna – nu avem postari nedorite, dar si una neplacuta – timp scurs de la postare pana la aprobarea ei. Speram sa ajungem si la ziua cand vom putea plati – cu ajutorul membrilor, sau a firmelor care vor publicitate – un angajat care sa se ocupe de grupuri. Evident ca vom muci si noi alaturi de ei, fara remuneratie, pentru ca daca am inceput o treaba, trebuie sa fim alaturi de cei care ne-au acordat pana acum increderea lor.

# Romanii din Stuttgart => 45.030
# Romani in Munchen => 24.703
# Romanii din Frankfurt => 15.434
# Romanii din Nürnberg => 8.414
# Romanii din Munchen => 6.256 ( II )
# Romanii din Dortmund => 5.002
====== TOTAL 104.839 =========

Pe langa aceste grupuri mai avem comunitati din Hamburg, Leipzig, Düsseldorf si alte orase importante din Germania. Am creat o aplicatie de mobil pentru transportatori si calatori, avem o pagina principala a romanilor din Germania, unde ni s-au alaturat peste 42.000 de romani si nu ne vom opri aici. Pentru ca tinem la comuniatea noastra. Daca aveti idei pentru a imbunatati calitatea „serviciilor” – intre ghilimele, pentru ca de fapt nu sunt servicii propriu zise – le asteptam aici pe site.

Am mai creat un site de invatare a limbii germane, am creat si grupul unde pot interactina „invataceii”, unde ni s-au alaturat iarasi zeci de mii de romani [ peste 37.000 ], deci incercam sa acoperim cat mai multe domenii. Dar totul se face cu oameni, avem nevoie de ajutorul vostru permanent, pentru a face lucrurile din ce in ce mai bine!