i4Job


Avand la baza pagina de FaceBook a prietenului nostru Marcel Stanica, un romanas din Munchen, care ne-a servit cu cea mai buna ciorba de burta, la restaurantul sau si al sotiei (asteptam sa ne trimita poza lui cutu mic, care teoretic are un anisor si ceva), am decis sa va punem la dispozitie aceasta pagina de reclame si anunturi online pentru Germania.

Care este avantajul? In primul rand, poti cauta direct pe site, anunturile care te intereseaza! Nu stai sa cauti pe tot internetul, si dai peste anunturi vechi, aici, in mod gratuit, toti  postam sau cautam informatii legarte de Germania si Romanii din Germania!

Anunturi Imobiliare Germania

Ofer cu chirie pentru o persoana in Niederzier (Düren)
Suntem 3 romani care avem in chirie un apartament la casa. In principiu casa este compusa din 4 camere,2 bai ,bucatarie, la care se adauga garadina si parcare. Spatiul locuibil 160 mp. Chiria este 550 + cheltuieli pe care le vom impartii in mod egal la 4.

Pana se vor strange mai multe anunturi si vom face rubrici separate, vom publica anunturile primite de la voi aici!

Atentie! Nu postati de 100 de ori fara a verifica daca anunturile voastre au aparut pe grupuri. Daca nu apar inseamna ca incalca regulamentul, desi mai exista si posibilitatea de a fi omise din cauza aglomeratiei de reclame pe care unii cred ca le pot posta pe grupurile romanilor din Germania. Nu merge cu reclama, asta este sigur. Pentru ca exista deja un program pentru asta, un site creat special pentru anunturile diasporei romanesti. Si DA, e 100$ gratuit, asa ca nu incerca sa te promovezi pe grupuri prin postari repetate! Pur si simplu nu o sa mearga!


5 thoughts on “Werbung

  1. Buna ziua!!! Sunt din Bucuresti si Caut de munca in Germania , mai exact ceva in hale , ambalari, spalatorie…..nu conteaza orasul.

  2. Buna ziua Caut un loc de munca in Germania nu conteaza orasul . Lucrez in constructii dar prefer si alte domenii.Momentan locuiesc in Spania dar as vrea sa ma stabilesc in Germania.Va multumesc

  3. Caut un loc de munca in Germania in domeniu constructii si amenajari interioare. Am o experienta in acest domeniu de 20 de ani si in ultimii 10 ani am lucrat in finisaje interioare, proiectare, constructie si placare seminee si piscine, termosi hidroizolatii. Nu am vicii. Sunt dispus sa-mi asigur toate cheltuielile de intretinere si transport in Germania. Nr. meu de tel este: 0040726388012. Va doresc o zi buna tuturor

  4. caut un loc de munca in Germania in domeniu constructii si amenajari interioare.Am o experienta in acest domeniu de 20 de ani si in ultimii 10 ani am lucrat in finisaje interioare ,proiectare ,constructie si placare seminee si piscine, termosi hidroizolatii.sunt dispus sa-mi asigur toate cheltuielile de intretinere si transport in Germania. Nr. meu de tel este: 0040726388012. Va doresc o zi buna tuturor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *