fbpx
Locatii

i4Job


Deja avem pesite-ul e4De informatii depsre mai multe comunitati de romani stabiliti in Germania, de aceea am decis sa dam o mana de ajutor celor ce ne citesc, prezentand si actualizand in permanenta locatii in care se afla romanii. Iata primele orase din Germania unde comunitatea romana si-a facut cunoscuta prezenta si pe site-ul nostru.

# Romanii din Munchen

– Locuri de munca in Munchen, ca sofer, bona sau ingrijire batrani

# Romanii din Leipzig

# Romanii din Frankfurt

# Romanii din Hamburg

# Romanii din Düsseldorf

# Romanii din Berlin

Vom adauga aici treptat si alte zone sau localitati din Germania despre care veti gasi pe site-ul nostru informatii, sau unde puteti plasa anunturi de mica publicitate.

In cazul in care aflati din alte surese de alte comunitati ale romanilor din Germania, va rugam sa ne anuntati si pe noi, folosind formularul de mai jos.

Nu uitati ca in prezent, site-ul nostru gazduieste si informatii legate de romanii din Austria si Elvetia (partea in care limba germana este folosita oficial).


11 thoughts on “Locatii

 1. Momentan lucrez in Hamburg [rissen] si as vrea sa mi gasesc alt ceva de lucru, in fabrica sau alt ceva, vorbesc germana la nivel conversational,daca ma poate ajuta cineva cu o informatie.

  1. Mirela, din pacate a trebuit sa stergem telefoanele postate de tine, reclama pe site se plateste, poti avea chiar o pagina personala aici, insa doar in cazul in care doresti sa o faci contra cost. Pretul nu este mare, se poate negocia, insa in cazul reclamelor comerciale suntem obligati sa incasam o taxa mica, pentru a putea la randul nostru sa supravietuim onorabil.

 2. Salutare tuturor. Ma numesc Ludmila si sunt asistenta medicala . Activez in domeniu de 3 ani, si ma intereseaza posibilitatea de a activa in Germania (Hamburg). Cunoaste cineva procesul de angajare si ma poate ajuta cineva?

 3. Buna ziua din nou. Am postat un mesaj acum 2 zile dar se pare ca nu a fost publicat. Trebuie cumva sa platesc pentru o asemenea postare, si nu sunt bine informata? Daca da, va rog macar sa-mi dati un semn..daca nu, am sa dau uitarii site-ul asta.

  1. Ramona, ne cerem scuze de intarziere, insa am fost si noi o saptamana in concediu! Daca ceea ce trebuia publicat este aici, atunci e ok, daca nu mai posteaza odata aici si aprobam imedeiat.Nu trebuie platit nimic la noi, daca nu este reclama! 🙂

 4. Buna ziua stie careva un avocat roman in zona Dusseldorf am nevoie urgent mi-au suspendat permisul numarul meu este 015129436879 va multumesc.

  Redactia: poate acum intelegeti importanta prezentei pe site! Ma adresez avocatilor, contabililior si alora!

 5. Buna ,suntem doi tineri si cautam ap cu 3 camere in FREIBURG sau imprejur ,daca ne poate ajuta cineva ,cu ceva indicii unde sa mergem sau sa intrebam …..am fost la primarie dar au zis ca nu ne pot ajuta ….multumim!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *