i4Job


Comunitatea romanilor din Germania a reusit in acest moment sa se coaguleze in cateva grupuri pe FaceBook, iar noi ne bucuram ca am reusit sa aducem peste 16.000 de romani in cele 10 grupuri. Recunoastem ca pana in prezent ne-am ocupat in special de partea de sud, in particular de Bavaria, insa pe langa comunitatea de romani din Munchen, cea mai numeroasa este cea din Stuttgart. Aceasta, impreuna cu romanii din Frankfurt reprezinta jumatate din romanii stransi pe FaceBook in grupuri afiliate site-ului e4De.

Romani in Germania – comunitati pe FaceBook

Daca am discutat despre primele doua locuri – dupa numarul de membri din grupuri, hai sa vedem care sunt restul de sapte comunitati de romani in Germania afiliate site-ului nostru. Pe locul trei avem orasul Dortmund, unde speram noi ca vom reusi sa adunam in curand peste 3.000 de romani. Urmatoarea etapa o facem in orasul  Nürnberg, unde in curand ne vom strange peste doua mii de romani, ridicand astfel numarul membrilor la aproximatinv 16 mii, asa cum spuneam la inceputul acestui articol.

Ne straduim sa ajutam comunitatile acestea cu ceea ce putem, informatii, publicitate si sfaturi. Nu uitati ca avem si o rubrica speciala pentru cei ce sunt in cautarea unui loc de munca, avem pagina separata pe FaceBook pentru astfel de anunturi. Va rugam sa ne spuneti ce anume ati mai vrea sa facem pe site pentru dumneavoastra, poate se gasesc si cativa voluntari sa ne ajute sa ridicam site-ul la nivelul urmator. Apelati cu incredere la colegii de la Tjobs, sunt parteneri de incredere si veti gasi cam toate meseriile cautate in Germania.

De la infiinatre site-ul romanilor din Germania a ajutat numeroase persoane, iar grupurile si paginile de pe FaceBook au strans peste 200.000 de romani in jurul nostru. Cu siguranta mai avem mult de munca pana vom ajunge la majoritatea celor plecati de acasa pe meleaguri nemtesti, dar speram ca impreuna cu voi sa ajungem sa oferim informatii cat mai complete despre viata din Germania, despre legislatie si despre modul in car eun nou venit se poate integra aici cat mai usor si mai repede!

Romani in Germania