Grupul romanilor din  Stuttgart in 2016
Ro 

i4Job


Asa cum probabil multi dintre voi stiu portalul e4De detine 10 grupuri ale comunitatii romanesti din Germania, unul dintre ele fiind cel al romanilor din Stuttgart. In acest moment comunitatea noastra numara peste 5.400 de membri, fiind si cel mai mare grup pe care-l pastorim. In total in grupurile nostre s-au adunat peste 17.000 de romani care s-au stabilit in Stuttgart sau in alte orase din Germania. Incercam pe cat putem sa oferim cat mai multe informatii care sa-i ajute pe romani sa se descurce mai usor in Germania, insa avem nevoie si de ajutorul vostru, pentru ca anul 2016 sa fie mai bun decat cei precedenti.

Grupul romanilor din  Stuttgart a depasit 5.400 de membri

Stim ca in Stuttgart sunt cu mult mai multi romani decat avem noi in grupul nostru pe FaceBook, mai stim si ca avem de munca pentru a face acest grup mai util si mai interesant. De aceea ne bazam in 2016 pe sprijinul vostru, al cititorilor si a membrilor din grup. Avem deja rezultate deosebite in ceea ce priveste ofertele de munca in Germania postate pe site-ul nostru, colaboram strans cu portalul i4Jobs.Net, cel care impreuna cu diverse firme serioase de recrutare a fortei de munca ofera cele mai bune locuri de munca in Germania si Austria.

Asa cum ati observat am inceput sa postam si la noi pe site oportunitatea de a aplica la aceste joburi, este suficient sa apasati pe butonul Aplica acum pentru a intra pe site si a va inregistra CV-ul. OK, nu sunteti siguri ca veti gasi azi ceva de munca, dar 100% nu are cum sa va dezavantajeze un CV in plus depus, mai ales ca este GRATUIT!

Vom posta acest articol cateva zile la rand pe grupul romanilor din Stuttgart in speranta ca vom gasi cel putin doi colaboratori care sa ajute la dezvoltarea site-ului nostru si la crearea unui ziar online al comunitatii de romani din zona. Sper ca nu veti refuza si cererea noastra de a distribui acest articol prietenilor vostri din Stuttgart, pentru ca este imposibil sa nu fie de folos celor ce vor sa afle cat mai multe despre viata in Germania a comunitatii de romani stabiliti aici.

Grupuri FaceBook Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *