Grupul romanilor din Frankfurt in 2016
Ro 

i4Job


Grupul romanilor din Frankfurt in 2016 are deja peste 3.200 de membri si sper eu ca vom depasi cinci mii pana la finalul lunii martie. Este o onoare pentru noi faptul ca deja suntem cunoscuti de comunitatile romanesti din Germania, speram noi sa reusim sa marim numarul de grupuri de la 10 la 20 in acest an, desi suntem constienti ca este o munca enorma pentru a oferi si calitate si vizibilitate pe internet in acelasi timp.

Grupul romanilor din  Frankfurt a depasit 3.200 de membri

Am inceput deja sa facem ordine in grupul romanilor din Frankfurt, de exemplu am stabilit ca cei care au ceva de vanzare in permanenta, adica desfasoara o activitate comerciala, sa poata posta doar de pe site-ul WikiShop.Info – asta pentru ca vrem sa avem grupate astfel de oferte, sa fie de folos cat mai multor membri din grupul nostru. Evitam astfel ca fiecare reclama sa fie pe alta pagina, pe alt site sau mai stiu eu pe unde. Sa zicem ca vinzi produse Avon – stati linistiti, stiu ca multi nu se prea bucura cand le vad, dar poate ca sunt si persoane care chiar sunt interesate de aceste oferte, deci daca esti reprezntant Avon, vei posta – sau mai degraba vei distribui – pagina ta de pe site-ul WikiShop.

Acest mod de a te promova in Germania te va ajuta atat pe tine cat si pe altii ca tine, dar va fi si in folosul membrilor, care daca tot intra pe un site, gasesc informatii diverse, poate ca altceva ii va atrage atentia si va privi cu indulgenta postarile tale repetete!

Speram noi ca romanii din Frankfurt vor veni si cu alte idei legate de buna desfasurare a activitatii pe grupul nostru, nu de alta – dar chiar ne dorim sa fim de folos celor peste 3.200 de prieteni din grupul nopstru.

Romani in Frankfurt 2016


News Reporter

2 thoughts on “Grupul romanilor din Frankfurt in 2016

  1. Salut, mi s-a stricat masina pe A 3 inainte de Frankfurt. Mercedes e class 2003 rulmentul pe fata. Site cineva vre-un mecanic sa ma ajute astazi. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *