Romani in Wuppertal – Germania
Ro 

i4Job


Daca romanii din Düsseldorf au deja un grup pe FaceBook, fiind unul din cele 11 pastorite de portalul e4De, comunitatea romaneasca din Wuppertal, aflata la doar 36 de kilometri distanta nu are. Ma gandesc ca totusi ar fi necesar asa ceva, avand in vedere ca in Wuppertal traiesc aproximativ 350.000 de locuitori, iar in Düsseldorf sunt putin peste 590.000, deci cel putin teoretic ar trebui sa avem destul d emulti romani stabiliti in Wuppertal. Ca fapt divers, ar fi interesant sa stim ca in landul Renania de Nord – Westfalia traiesc aproximativ 18 milioane de suflete, adica aproximativ cat in toata Romania!

Romani in Wuppertal – Germania – Renania de Nord – Westfalia

Asa cum spuneam mai sus, nu stiu cum am scapat din vedere comunitatea romaneasca din Wuppertal, dar ieri am primit un mesaj de la unul din romanii din Wuppertal, care cauta prieteni. Asa am descoperit si noi ca pe site desi avem pagini speciale pentru Renania de Nord, am scapat acest oras destul de important din zona vestica a Germaniei. Azi am reparat aceasta greseala si speram noi ca in curand vom crea si grupul romanilor din Wuppertal pe FaceBook.

Asa cum ziceam, zona este destul de populata, iar orasul nostru este de marimea Clujului sau a Constantei, deci inevitabil sunt si multi romani stabiliti aici. Cum se face ca inca nu am avut timpul necesar sa le cream si lor spatiu pe site, nu pot sa-mi explic, poate doar pentru ca noi locuim in sudul Germaniei si nu avem prieteni in vest. Acum am remediat acest aspect, vom veni in curand cu oferte de locuri de munca, anunturi si daca se vor gasi sponsori din categoria transportatorilor, ii vom lista si pe acestia pe site-ul nostru. Azi fiind duminica, va dorim odihna placuta si sa ne revedem luni dimineata cu bine!

Renania de Nord
Romani in Wuppertal – Germania – Renania de Nord – Westfalia

 


News Reporter

1 thought on “Romani in Wuppertal – Germania

  1. Buna ziua, as dori si eu un nr de tel de la depozitul DHL din Wuppertal sau din zona unde se incarca si descarca colete. depozitul mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *