i4Job


Desi landul Renania de Nord – Westfalia este unul foarte populat, fiind pe primul loc in functie de numarul de locuitori, am inteles ca romanii de aici nu au inca un site sau o pagina speciala, unde sa poata comunica. Iata de ce am considerat ca este de datoria noastra sa promovam aceasta comunitate. In mod special pe cea a romanilor din Düsseldorf, capitala landului.

In Düsseldorf traiesc aproape 600.000 de locuitori, o mica parte fiind si cei veniti din Romania. Am fi foarte fericiti daca alaturi de alte comunitati romanesti din Germania si cei din Düsseldorf ar veni aici pe site si pe pagina de facebook in numar cat mai mare. Cu siguranta ca multi sunt interesati sa afle cam cat este o chirie in zona, care sunt conditiile reale de angajare si sansele ca un roman sosit de curand sa se integreze.

Düsseldorf-ul este al saselea oras perezent pe site-ul romanilor din Germania, incet dar sigur ne indreptam catre ceea ce ne-am propus inca de la inceput, cate o pagina cel putin destinata fiecarei comunitati. Am vazut ca este foarte util sa avem postat cate un anunt legat de transport din Germania pana in Romania, de aceea daca pleci regulat pe un anumit traseu, care trece si prin Düsseldorf, nu ezita sa ne conatctezi.

In speranta ca v-am facut o surpriza placuta, voua romanilor din Düsseldorf, va asteptam cu o vorba buna, un sfat, in asa fel incat sa stim ca ati  trecut pe aici.

romanii din duesseldorf