Romanii din Dachau
Ro 

i4Job


Avand in vedere ca romanii din Munchen se afla la doar 20 de kilometri distanta, am decis sa va facem cunoastinta si cu romanii stabiliti in Dachau. Orasul are doar 40 d emii de locuitiri, fiind mai degaraba un orasel de provincie decat un mare centru urban. Totusi aici multi romani aflati in Germania si-au gasit un loc stabil de munca. Chiar daca multi cunoasc mai multe detalii legate de Muzeul Memorial Dachau, noi vom incerca sa oaferim pe site-ul nostru si alte informatii utile pentru diaspora romaneasca aflata in Germania.

Astazi Dachau este un oras linistit, iar daca stii limba germana este posibil sa-ti gasesti ceva de lucru, o cazare decenta la un pret rezonabil. Romanii din Dachau cu siguranta ar fi fericiti sa aiba un loc al lor de intalnire, maia les ca nici comunitatea nu este foarte numeroasa, cel putin asa am inteles de la prietenii mei stabiliti acolo.

Orasul vechi, Castelul din Dachau sunt locuri interesante ce merita vizitate, de aceea speram noi sa intalnim incepand de azi cat mai multe persoane pe pagina noastra de FaceBook care sa-si exprime dorinta de a forma o comunitate compacta de romani in Dachau.

Daca doresti mai multe detalii legate de comunitatea romanilor din Dachau, daca esti deja stabilit acolo sau intentionezi sa o faci, te rugam sa ne spui si noua. Am fi bucurosi sa stim ca initiativa noastra a avut partea ei de importanta in crearea unui grup de romani in Dachau.

Romanii din Dachau


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *