i4Job


Inca din 2004 am infiintat primul forum e-Migrant, pe platforma gratuita Ox (zerox), care apoi s-a desfiintat ca platforma si am ajuns sa ne mutam pe alt domeniu gratuit, phpBB, dar iata ca am reusit sa ne facem propriul forum, pe domeniul nostru. Multi au intrebat de ce este pe platforma e-4TV.

Marienplatz – Munchen

Ei bine, pentru ca in viitorul apropiat dorim sa facem o televiziune online pentru forumistii nostri. Si un post de Radio online, cu programe separate pentru fiecare tara, doar buletinul de stiri legat de romania sa fie acelasi. Planuri de viitor avem multe, pana atunci, va asteptam pe forumul diasporei romanesti, unde deja peste 100 din membrii mai vechi s-au mutat!

Scopul nostru? Sa adunam intr-un singur loc toata informatoa legata de locuri de munca, cazare si activitati ale comunitatilor romanesti aflate in tarile vorbitoare de limba germana.

Daca blogul nostru, Romanii din Germania, a reusit sa informeze peste 500 de mii de romani, banuiesc ca in curand vom reusi pe o platforma noua, moderna, s afacem mult mai mult.

Nu vom abandona nici un proiect mai vechi, doar ca vom incerca sa directionam pe toti romanii care sunt in cautarea unui loc de munca in germania, catre paginile noi, cu anunturi recente si cu facilitati de cautare mult mai avansate.