Romanii din Germania fara loc de munca vor fi expulzati
Ro 

i4Job


In curand s-ar putea ca romanii din Germania fara loc de munca sa fie expulzati, mai ales ca deja Marea Britanie a obtinut concesii legate de forta de munca din Uniunea Europeana, dar in fapt pentru a mai lovi odata in romani si bulgari. Intr-un interviu recent Angela Merkel a lasat sa se inteleaga ca se lucreaza intens la noi legi menite sa descurajeze muncitorii romani si bulgari sa mai ramana pe teritoriul Germaniei daca nu au un loc de munca. Sa asteptam si sa vedem cum vor reactiona statele membre, pana la urma incet dar sigur Uniunea Europeana nu mai este ceea ce-si dorea sa fie.

Romanii din Germania fara loc de munca vor fi expulzati

Urmand exemplul Marii Britanii, nemtii se pregatesc si ei sa reduca sumele alocate pentru muncitorii romani aflati in Germania, iar principul enuntat de premierul David Cameron nu este altceva decat o gluma la adresa democratiei. De ce? Pentru ca desi spun ca vor acorda ajutoarele la nivelul tarii de origine, ma indoiesc ca vor aplica asta si la cei ce provin din Elvetia sau Spania, unde acestea sunt mai mari decat in Germania sau UK.

Asa se intampla cand esti o tara mica si ai nevoie de cei mari ca sa traiesti mai bine. Pe de o parte avem nevoie sa vina investitorii la noi in Romania, pe de alta parte avem nevoie sa exportam la ei. Deci taci si rabda romane, asta e viata ta. Daca insa am avea o productie interna care sa sustina un nivel de trai mai ridicat, daca nu am depinde atat de mult de exporturile si de investitiile lor, altfel se punea acum problema.

angela-merkel si romanii
Romanii din Germania fara loc de munca vor fi expulzati sau nu vor mai primi bani


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.