Grupul romanilor din Dortmund in 2016
Ro 

i4Job


Grupul romanilor din Dortmund va ajunge in curand la 3.000 de membri, deci putem spune cu mana pe inima ca suntem deja o comunitate, desi inca nu am reusit sa facem o intalnire off line, adica la un gratar si iarba verde, cu niste mici la gratar si sa stam la palavre. Poate vom reusi sa facem asta in 2016, pentru ca deja site-ul nostru implineste trei ani de cand este alaturi de voi. Speram noi ca am reusit sa-i ajutam pe cei ce sunt in cautarea unui loc de munca, pe cei care vor sa-si promoveze afacerile sau mai stiu eu ce alte nevoi au avut in aceasta perioada romanii din Germania.

Grupul romanilor din  Dortmund a depasit 2.900 de membri

Incercam pe cat putem sa tinem grupul curat, cat mai putine reclame, de aceea am decis sa colaboram cu alte cateva site-uri pentru ca informatia sa fie mai utila, site-uri precum i4Jobs.Net pentru locuri de munca sau WikiShop.Info pentru cei ce vand diferite produse ( inclusiv Avon ). In alta ordine de idei avem URGENT nevoie de cineva pentru partea de Marketing si Publicitate, dar si de sponsori, in special ne bazam pe firmele care vor sa se promoveze prin si la noi pe site, pagini FaceBook si grupuri.

Cam asta ar fi dragi romani din Dortmund, aveti grija de voi si daca puteti sa ne ajutati cu informatii „calde” din comunitatea noastra, sau vreti sa publicati ceva interesant la noi pe site, stiti ca se poate si este 100% GRATUIT! La final vem sa le multumim celor peste 100.000 de romani care ne citesc lunar site-ul, este un semn pentru noi ca facem ceva util, speram sa nu ne inselam in aceasta privinta, dar cele peste 3.000 de mesaje primite ne arata ca asa este!

Romani-in-Dortmund-2016


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.