Cluburi si concerte pentru romanii din Germania
Ro 

i4Job


Avand in vedere ca numarul de romani inscrisi in grupurile nostre din , , , , ,  (aici deja am facut o lista de sponsori ai site-ului nostru) sau  ( ca sa enumar doar sapte din cele 11 grupuri administrate de noi, am decis sa venim in sprijinul celor care au cluburi sau organizeaza concerte pentru comunitatile de romani din Germania. Abonamentul costa 25 de euro pe an, sau 19 pe jumatate de an. Nu va faceti grija, nu vrem sa va luam banii, vrem doar sa sponsorizam maiu departe acest portal.

Cluburi si concerte pentru romanii din Germania – lista 2016

Asa cum am spus si la inceput, aici vom posta sun articol toate concertele ce vor avea loc in orasele din Germania unde avem comunitati de romani, in acest moment fiind vorba de 10 grupuri. Zic eu ca pretul de 25 de euro nu ne va imbogati nici pe noi, dar nici pe voi nu va va aduce in sapa de lemn. Daca vi se pare ca exageram, inseamna ca de fapt nu putem colabora, fara suparare – ne vedem fiecare de drumul sau.

Atunci cand doriti sa postati in cele 10 grupuri este destul de simplu, vorbiti cu adminsitratorii, postati acest articol – link – si la text ca puneti textul dorit de voi. Daca vreti sa schimbati poza este ok, se va posta intai pe pagina romanilor din Germania, se pune poza dorita de dumneavoastra si voi va distribuiti acest articol cu poza dorita de voi, cu textul vostru si toata lumea e multumita! 🙂

De ce am ales acest mod de a va permite reclamele in grupuri? Pentru ca asa nu ne mai gandim daca ati facuit sau nu ceva pentru a ne ajuta si daca nu cumva faceti doar postari de reclama personala. Prin metoda aceasta sigur va faceti oferta cunoscuta, iar noi stim ca nu va intereseaza decat asta! Succes!

Concerte Germania
Cluburi si concerte pentru romanii din Germania – lista 2016


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *