Iubesc Romania
Ro 

i4Job


Am vrut de la inceput sa fie calar ca aici suntem aceia care ne iubim tara, chiar daca am fost nevoiti sa ajungem pe meleaguri straine, pentru a ne implini visurile. Am vrut ca primul om caruia ii multumesc pentru ca exista (in Germania) sa fie Aurelian. Se stie el cine este, un ROMAN adevarat, care va avea un loc aparte mereu in inima familiei mele.

Stema Romaniei

Romanii din Germania

Nu conteaza motivul pentru care am ajuns cu totii in Germania, pentru un serviciu mai bun, pentru o fata iubita, sau pentru ca asa a fost destinul, conteaza ca suntem romani, da suntem Romanii din Germania, dar ne-am nascut pe plaiurile lui Eminescu, Blaga sau Caragiale.

Precum vedeti avem de la inceput cele doua steme, ale Romaniei si a Germaniei, din respect pentru tara care ne-a primit, am ales ca al nostru sa fie postat mai la urma, desi poti considera ca fiind afisat primul, este tocmai invers.

Iportant este ca Romanii din Germania sa nu uite nici de unde au plecat, dar nici unde au ajuns. Am plecat dintr-o tara superba, banuiesc si sper ca fiecare sa ajunga sa descrie locurile natale, am ajuns intr-o tara civilizata, care isi respecta cetatenii si muncesc atunci cand este de muncit, se distreaza atunci cand trebuie sa te distrezi.

Precum ati observat, am pus si tagul Germanii din Romania, pentru ca ne dorim sa-i avem si pe ei aici. Aceia care sunt etnici germani, dar au plecat din Romania in Germania, eu ii socotesc ca fiind romani in Germania.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *