Papagali Vorbitori
De 

i4Job


Am zis ca indiferent ce probleme avem de rezolvat, sectiunea Funny Donkey trebuie sa apara regulat. Avem nevoie de buna dispozitie, de bancuri, poze haioase si de ce nu, de multa multa bucurie. Recent am descoperit o pagina romaneasca (mreu aud de pagini ale altora, ca si cum noi, romanii nu avem cu ce ne lauda), care zic eu merita promovata.

Papagali Vorbitori pe FaceBook

Nu zic ca si a noastra nu ar merita, dar cum facerea de bine nu prea e cunoscuta la noi, am zis sa o promovam! Poza lor mi s-a parut ca reprezinta o buna parte din locuitorii plaiurilor mioritice, asa ca o prezentam si noi (sper sa nu se supere pe noi), va lasam sa le cititi poantele, si pana va reveniti, poate ne spuneti daca v-ar place sa ascultati un post sau doua de radio online la noi pe site.

Am putea sa va dam si un program TV (Pro TV) online, dar asta numai daca va intereseaza. Daca nu, ramanem cu pagina Papagali Vorbitori, o pagina de FaceBook care cu siguranta te va binedispune.

Nu intamplator am descis acest subiect, caci dorim sa aflam mai multe despre paginile de satira si umor ale romanilor. Ai una, sau stii una care te face mereu sa te simti bine atunci cand iti apare pe FaceBook una din postarile lor?

Atunci da mai departe, lasa un comentariu si noi vom promova pagina respectiva! Nu coteaza ca are 100 sau 100 de mii de fani (like-uri), daca e buna, InfoMedia o va promova.

Mai ramane sa ne spui bancuri, glime, dar necopiate de pe internet. Ai auzit la munca un banc bun? De ce sa nu-l  dai si altora sa-l citeasca, sa se amuze? Cam asta era ideea, asa dis de dimineata. In rest: Sa ne vedem cu bine! Urmeaza Weekend!


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *