Politicienii si minciuna electorala
Ro 

i4Job


Nu am sa dau nume pentru ca de fapt nu stiu daca am discutat cu un reprezentant legal al unei miscari politice sau cu un necunoscut sub sigla unei miscari pentru romanii de rand. Discutia s-a purtat pe facebook, in grupurile romanilor din Austria si Linz. Ideea ne-a venit la o bere, cu prietenii, rasfoind mesajele venite spre aprobare. Cu stupoare, un reprezentant al unei miscari – nu-i dam numele. posta regulat cat de buni sunt ei si cum se gandesc la binele nostru, al romanilor din diaspora, din Austria si cat de apropiati sunt de cei din Linz.

Asociatia este programul pilot pt viitorul partid – ne spune persoana respectiva, ok spunem noi! Nu puteti din umilul dumneavoastra fond de reclama si protocol sa ne sustineti si pe noi, un umil site al diasporei, vizitat de peste 80.000 de romani plecati de acasa? NU – noi  nu dam bani [ ei de fapt doar iau ]. Lasa ca va descurcati voi, ca sunteti platiti bine, si dai si zile domnule Geo, mai ceva ca la RoBinGo.

Stau si ma intreb, oare cat de meschini pot fi politicienii? Pana si Becali era mai uman decat astia, cu fata umana. Sa-i ajutam. sa-i sustinem dar ei sa nu ne dea nimic in schimb. Pe multi ii stiu din perioada de campanie electorala, arunca ca sutele de euro pentru o exclusivitate de reclama pe site-urile nostre, evident atunci le prinde bine multimea de romani care ne citesc site-urile, si in total avem peste 250.000 de cititori in retea – un sfert de milion de maturi cu drept de vot! Mare noroc are doamna ca nu am dat si nume, desi cred ca va prindeti repede cine va tot spameaza grupurile si paginile! [ O bere pentru cine ghiceste! ]

Director articole in limba germana


News Reporter

2 thoughts on “Politicienii si minciuna electorala

 1. Avusem în trecut niște discuții pertinente cu o d-nă de la partidul românilor din Austria.
  O d-nă formată la primăria domnului Piedone din București.
  La un moment dat îi pusesem niște întrebări firești la adresa dânsei în ceea ce privește calitatea dânsei la partidu care se obliga să apere drepturile și să vorbească în numele românilor.
  Îmi răspunsese flegmatic și arogant ,cum că nu îmi este datoare cu nici un răspuns atâta timp cât nu-i plătesc salariu.
  N-am nici o reținere de ai divulga numele acestei persoane.
  Și știți de ce ?
  Pentru că este corect să știm cu toții de cine să ne ferim, și în cine să avem încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *