4 caracteristici interesante despre germani
De 

i4Job


Aproape toți cei care au văzut casele elegante germane în orașele mici din Germania s-au gândit dacă să se mute aici, în acest loc fabulos. Cu toate acestea, toată lumea își amintește zicala despre hrisov în mănăstirea altcuiva, ceea ce înseamnă că va trebui nu numai să te bucuri de priveliști plăcute și de curățenia străzilor, ci și să accepți stilul de viață al altcuiva. Cu ce ​​va trebui să te obișnuiești în Germania?

Faptul #1

În primul rând, trebuie să înveți să-ți controlezi gesturile. Pentru multe gesturi care sunt considerate indecente, chiar și pentru pur și simplu demonstrarea limbajului, riști să plătești o amendă. Pentru un „ciuciu” obișnuit la noi, poți fi lovit și în față, pentru că în Germania asta înseamnă o invitație neechivocă și foarte grosolană la sex. Și este mai bine să nu arătați că totul este în regulă cu ajutorul unui inel din degete, așa cum fac americanii, acest gest înseamnă ceea ce înseamnă și degetul mijlociu proeminent.

Faptul #2

Germanii sunt foarte sensibili la curățenia și problemele de mediu. Un muc de țigară aruncat la pământ te va costa o amendă de 25 de euro. Gunoiul este sortat foarte atent de către locuitorii Germaniei și cu mare plăcere participă la diverse acțiuni dedicate salvării și îmbunătățirii lumii din jurul lor. Cu toate acestea, în același timp, lucruri aproape noi și de înaltă calitate care pot servi mult timp sunt aruncate destul de calm la groapa de gunoi. Prin urmare, într-o groapă de gunoi din Germania, puteți ridica cu ușurință mobilier pentru casa dvs. și un set standard de electrocasnice.

Faptul #3

Germanilor nu doar le place să protejeze natura, ci și să se relaxeze în aer curat, dar nu poți doar să intri în pădure și să faci foc, există locuri special echipate pentru foc, cu locuri din beton pentru a face foc. Și pentru a sta plăcut cu o undiță pe malul unui lac de acumulare, trebuie mai întâi să treci un examen, după ce ai participat anterior la un curs de instruire. Obținerea unui permis de pescuit nu este mai ușor decât trecerea unui test pentru permisul de conducere. În partea teoretică, vă așteaptă aproximativ 1000 de întrebări, dar în practică va trebui să colectați și să nu confundați o varietate de echipamente (îmi amintesc că am dezasamblat și asamblat o pușcă de asalt Kalashnikov pentru viteză).

Faptul #4

Nemții sunt foarte muncitori. Dacă un rezident al Germaniei nu lucrează, atunci el este obligat să caute de lucru și să raporteze în mod regulat cu privire la progresul căutării și să furnizeze refuzuri scrise din partea angajatorilor dacă nu își găsește un loc de muncă. Pentru cei care nu caută de lucru, statul asigură locuri de muncă – în principal lucrări publice cu o plată de 1 euro pe oră. Dacă o persoană refuză această muncă, pierde beneficii, paraziții în Germania nu sunt pe plac nimănui. Totuși, spre deosebire de Japonia, unde se obișnuiește să locuiască practic într-un birou, nemții încearcă să-și termine munca strict în termen. Dacă o persoană stă până târziu la serviciu, atunci nu va fi percepută ca un dependent de muncă, ci mai degrabă ca o persoană care a fost leneșă toată ziua, s-a ocupat cu chestii străine și, prin urmare, nu a avut timp să facă nimic util.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *