Afacere rentabila in Germania – unghii cu gel
De 

i4Job


Am decis sa va prezentam aceasta afacere din doua motive, in primul rand pentru ca deja numarul celor ce ofera acest serviciu este in crestere si in al doilea rand pentru ca este rentabil si poate iti suplimentezi si tu venitul – investesti in cursuri, materiale si oricum iti scoti banii de la prietene si cunostinte + ca te ajuti si pe tine, nu mai cheltui la cosmetician si manichiurista. Oricum ar fi, aici vom avea o lista cu toate fetele care se ocupa cu asta in Germania in orasele pe care le gestionam pe FaceBook.

Afacere rentabila in Germania – unghii cu gel

Unde faci cursurile? In Germania si daca stii limba evident ca iti gasesti si de munca, nu va trebui sa lucrezi doar in particular, in Romania daca nu prea stii limba germana, dar locuiesti in Munchen, Stuttgart sau Dortmund – orasele de unde ne vin zilnic sute de cititori [ desi in grupuri avem peste 16.000 de exemplu ]. Nu uitati ca in grupurile nostre sunt peste 60.000 de romani, o parte nu sunt inca in Germania, dar cu siguranta ca cel putin 50.000 sunt si te poti adresa lor.

Cele mai mari grupuri pe car ele avem sunt cele din Munchen cu peste 16.000 de membri si cel din Stuttgart cu peste 14.000. Daca nai adaugam pagina noastra a romanilor din Germania cu peste 17.000 de aprecieri – un public larg si divers, caruia va puteti adresa gratis sau contra cost – promovarea prin intermediul moderatorilor si administratorilor.

unghii cu gel
Afacere rentabila in Germania – unghii cu gel


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *