Apartamente de închiriat în Frankfurt
De 

i4Job


Cat de greu poate fi sa inchiriezi un apartament in Frankfurt poate sa-ti spuna doar un nou venit in Germania. de fapt e la fel de greu in cam toate marile orase din Germania, de aceea am si creat grupuri separate pe FaceBook pentru aproape toate orasele – cel mai mare fiund cel din Stuttgart urmat de cel din landul federal german Hessa ( aici de fapt ar fi fost normal sa adaugam si alte localitati, cum ar fi Wiesbaden – al doilea oras ca marime din acest land german. Aici traiesc 274 de mii de persoane, dintre care multi sunt si romani.

Apartamente de închiriat în Frankfurt

Exista doua modalitati prin care puteti gasi apartamente de închiriat în Frankfurt, cea mai simpa este sa cautati pe site-uri specializate sau de ce nu, sa mergeti la o firma de intermedieri. DA, aceasta va lua si ea un comision, de cele mai multe ori egal cu chiria pe o luna. Apoi va trebuis a platiti chiria in avans pe o luna si la fel de evident garantia, tot o chirie. Daca va mai cere sa platiti de fapt doua chirii, pe luna in curs si pe o luna in avans, uite cum ajungi sa platesti de 4 ori in prima luna.

In landul Hessa sunt si orase mai mici, cum ar fi de exemplu Offenbach am Main, cu putin peste 100 de mii de locuitori, dar si chiriile la apartamente sunt ceva mai mici decat in Frankfurt. Problema este insa de a gasi un lc de munca, caci asta este principalul motiv pentru care romanii isi cauta o locuinta de inchiriat. Banuiesc ca nici nu intra in discutie sa-ti cumperi o garsoniera, ce sa mai zic de o casa.

Am gasit multi romani si in Fulda, un orasel de dimensiunile Tulcei de la noi. Aici deja gasiti destul de usor sa inchiriati chiar si o camera intr-o casa mai mare, evident la comun cu alti chiriasi, dar la un pret accesibil. Am vazut ca te poti incadra cu 500 de euro inclusiv cheltuielile de intretinere, ceea ce nu e rau pentru Germania.

Cam asta am vrut sa va spun pe tema asta, daca aveti ceva de intrebat, nu ezitati sa folositi formularul de mai jos, ne vom stradui sa va raspundem cat putem de repede, iar daca nu stim raspunsul, ne vom interesa si vom posta pe site. Ne bucuram ca suntem aproape de voi de mai bine de 10 ani, timp in care multi romani din Germania ne-au trecut pragul. In jur de 2000 pe zi, ceea ce nu este putin.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *