Inchiriere apartamente in Frankfurt
Ro 

i4Job


Acum am remarcat ca nu avem un loc special pentru romanii din Frankfurt care doresc sa inchirieze un apartament sau o garsoniera. Asa ca ne facem datoria si creem prima pagina de pe site in domeniul imobiliar. Puteti sa ne dati informatii despre apartamente sau garsoniere care stiti ca sunt de inchiriat in Frankfurt – de exemplu cand locuiam eu acolo, stiam ca proprietarul mai are doua apartamente libere, sau puteti anunta atunci cand va mutati ca apartamentul inchiriat ramane liber, cred ca asta l-ar bucura si pe proprietar dar si pe cei ce sunt in cautarea unei locuinte de inchiriat.

La fel de bine puteti posta daca aveti informatii de hostaluri ieftine, moteluri sau chiar camine unde primesc si romani. Spun ca e o problema, caci gasisem si eu cateva oferte in camin si chiar daca munceam legal in Frankfurt, administratorul nu a fost de acord sa-mi inchirieze. Desi nu mi-o putea spune in fata, cand a venit ziua sa ne intalnim sa semnam contractul de inchiriere, mi-a spus ca deja este inchiriat.

Va invitam si pe grupul nostru de pe facebook, cel al romanilor din Frankfurt, unde va asteapta aproape 800 de prieteni – azi, caci cu siguranta in curand vom depasi 1000 de membri in grup! Cand postati un anunt GRATUIT, va rugam sa nu scrieti cu majuscule, cu prescurtari si sa nu uitati sa treceti datele de contact. Noi nu intermediem tranzactii, deci nu putem sta dupa fiecare pentru a face legatura intre cel ce vrea sa inchirieze si cel ce inchiriaza. Va trebui sa comunicati singuri intre voi, insa noi vom publica toate anunturile peste tot acolo unde cineva ar putea fi interesat!

apartamente-de-inchiriat-Frankfurt
Apartamente de inchiriat in Frankfurt


News Reporter

1 thought on “Inchiriere apartamente in Frankfurt

  1. Buna ziua. Sotul meu licuieste in prezent in Neu-Ulm,este angajat cu forme legle de 7 luni dar ne cautam o garsoniera s.au un apartament pt el in prezent locuieste cu un coleg, noi avem si o fetita de 5 ani pe care vrem sa o aducem in Germania la gradinita,tare va rugam sa ne ajutati si pe noi cu informatii despre anunturi. Multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *