Romanii din Freising
Ro 

i4Job


Freising este un mic orasel din Bavaria unde desi numarul total de locuitori nu depaseste 45.000 am inteles ca aici sunt si romani, cat de multi nu stim inca, dar promitem sa aflam cat de curand. Pe facebook nu am vazut destul de multi romani din Freising, insa daca tot am ajuns la acest capitol, vom adauga noi un grup special pentru aceasta comunitate. Speram ca cele doua grupulete de nici 50 de persoane sa primeasca aceasta idee deschis, sa ne reunim intr-un singur grup, sponsorizat de portalul e4De – cel mai mare site dedicat comunitatii romanesti din Germania. Ne gandim sa se numeasca Romani in Bavaria, pentru a cuprinde cat mai multe localitati mici, precum Freising.

Doar comunitatea noastra de prieteni a depasit de mult 5.000 de romani, iar in grupul celor ce isi cauta un loc de munca in Freising sau in alte orase din Germania am depasit chiar 22.000 de membri. Teoretic avem aproximativ 30.000 de persoane care ne urmaresc permanent, deci suntem o comunitate destul de numeroasa, de care ar trebui sa tineti cont. Da, este adevarat ca nu suntem inca organizati asa cum ar trebui, un exemplu este chiar aceasta comunitate de romani din Freising, scindata in doua grupulete mici. In speranta ca vom reusi sa coagulam putin mica comunitate de romani din Freising, va dorim un an cat mai imbelsugat si cu realizari dintre cele mai bune!

Ultima ora: va anuntam ca suntem in cautarea unei echipe de Social Media Marketing care se va ocupa asa cum probabil v-ati dat seama cu gasirea de noi clienti pentru reclame in reteaua noastra de site-uri dedicate comunitatii de romani din Germania si Austria.

Romani in Freising
Romani in Freising


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *