Transport persoane si colete din Austria si Germania
Ro 

i4Job


Asa cum ati constatat in ultima vreme portalul e4De si propune sa promoveze cateva firma si persoane particulare ce desfasoara activitatea de transport persoane si colete intre Austria, Germania si Romania. Vom face acest lucru pana vom avea un grafic saptamanal suficient de complet incat oricine va intra pe site-ul nostru sa-si gaseasca cu surinta o cursa care sa-l duca la destinatie. Astazi ca facem cunostinta cu domnul Corneliu, car eva poate duce din Luxemburg sau Germania pana in Romania. Momentan plecarile din Luxemburg sunt vinerea iar din Romania duminica.

Transport persoane si colete din Austria si Germania

Pentru a lua legatura cu domnul Corneliu puteti suna la numerele de telefon 00407341718xx – 0049794198497xx sau 004917324489xx pentru a face rezervarile din timp. Mai multe detalii gasiti in grupurile noastre de pe facebook: Romani in Stuttgart, Romani din Frankfurt sau Romanii din Dortmund. Deasemenea va invitam sa folositi si pagina noastra Calatoresc.Eu – unde puteti posta GRATUIT anunturi legate de transportul de persoane si colete intre Germania si Romania.

Deasemenea puteti posta aici ori de cate ori aventi nevoie de o masina particulara care sa va duca acasa sau sa va readuca in Germania din concediu. Cei aproape 100.000 de cititori ai nostri, care ne trec pragul in fiecare luna, sigur au nevoie de astfel de servicii, deci hai sa incercam sa ne organizam, pentru a avea cu totii de castigat. Este nevoie de mai multe persoane care se ocupa de transport? Cu siguranta DA, caci avem comunitati de romani in cateva zeci de orase din Germania si Austria, deci in aceiasi masura avem nevoie si de transportatori. Am dori pe aceasta cale sa-i salutam si pe prietenii nostri din Freising, care s-au alaturat micii noastre comunitati de romani din Germania.

Transport persoane Germania Austria
Transport persoane Germania Austria – Telefoane: 00407341718xx – 0049794198497xx sau 004917324489xx


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *