Transport persoane si colete din Germania si Austria
De 

i4Job


Fara sa vrem am ajuns la concluzia ca trebuie sa avem o lista cu firmele care fac transport intre Germania – Austria si Romania, care aduc atat calatorii cat si pachetele la destinatie rapid, confortabil si la un pret bun. Iat aca o firma ofera si ceva in plus calatorilor sai, o masa calda la mijlocul distantei, in Ungaria. Recunoasc ca am facut de multe ori drumul intre Munchen si Bucuresti, iar faptul ca am o cascioara de vacanta in Ungaria, langa Arad, mi-a prins bine chiar si iaran, cand pana faceam focul cam rabdam de frig.

 

Da, ai citit bine, pe langa un pret exceptional, primesti si o masa calda pe cheltuiala firmei New Job Complex SRL, care poate fi contacatat la telefoanele afisate mai sus. Echipa care conduce in acest moment portalul e4De a luat decizia sa sprijine cateva companii de transport, nu multe – caci se stie ca daca incepi sa amesteci calitatea cu cantitatea, nu se termina cu bine, iar una din firmele pe care o recomandam cu caldura, atunci cand vreti sa mergeti din Germania sau Austria in Romania, sau invers, este New Job Complex SRL.

globaltrans

Veti gasi pe facebook, in grupurile adminstrate de noi mai multe detalii, comentari idespre seriozitatea firmei si profesionalismul soferilor. Nu este nicio indoiala ca dupa ce vei apela macar o singura data la ei, vei apela in continuare. Ai de trimis un pachet sau trebuie sa primesti unul din tara? Mai simplu decat ata nu se poate!  New Job Complex SRL iti transporta coletul in maxima siguranta pana la destinatie!


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *