Cabinet stomatologic in Germania
De 

i4Job


Recent am avut discutii cu romanii din Berlin despre serviciile medicale din Germania, am ajuns la concluzia ca este nevoie de o lista cu fiecare cabinet stomatologic din Germania unde lucreaza un medic stomatolog roman. Asa ca iata si pagina unde speram sa adunam in curand o lista consitenta de cabinete stomatologice grupate pe orase si regiuni. Prin urmare daca ai cunostinta de un astfel de cabinet, ia legatura cu medicul stomatolog si intreaba-l daca nu doreste sa fie prezent la noi pe site. O mica descriere si datele de contact cred ca sunt suficiente, sau in care doreste poate avea propria sa pagina de prezentare pe portalul nostru.

Pe viitor daca esti in cautarea unui cabinet stomatologic in Germania va fi suficient sa consulti lista si sa dai un telefon celui mai apropiat cabinet stomatologic, vei putea discuta in limba romana si vei putea sa explici mult mai usor de ce ai nevoie. Asa cum deja avem lista cu alte tipuri de servicii unde lucreaza romani, iata ca si domeniul medical incepe incet dar sigur sa fie acoperit.

Site-ul nostru se bucura ori de cate ori poate veni in ajutorul comunitatii romanesti din Germania, ne bazam pe voi pentru a avea un feedback la ceea ce facem, avem nevoie de idei noi, pentru a va ajuta mai eficient pe viitor. Iar daca tratamentul in Germania vi se pare scump, putem sa gasim si medici din Romania care sunt dispusi sa va trateze si sa accepte programarile sosite din Germania!

Dentist Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *