Restaurant romanesc in Würzburg
De 

i4Job


Grupul romanilor din Würzburg de pe facebook abia daca a depasit 100 de membri, nu stiu daca asta inseamna ca nu prea exista o comunitate de romani in zona sau ca nu am reusit noi sa-i descoperim. Totusi noi speram ca romanii din Würzburg au in regiune macar un singur restaurant romanesc unde sa se intalneasca in weekend sau de sarbatori. Ar fi frumos sa vedem cum macar o parte din comunitatea romaneasca din Würzburg ar veni alaturi de noi pentru a imbunatati cumva site-ul nostru in beneficiul cititorilor dar si al comunitatii.

Daca stiti sau aveti informatii despre locuri de cazare, agentii sau alte lucruri care ar putea fi de folos comunitatii va rugam sa le transmiteti pentru a le posta pe site. In curand va fi Valentine’s Day sau cum ii zicem  noi, Ziua Îndrăgostiților si cu siguranta ati dori sa va intalniti si sa stati la o cafea sau la o bere. Magazine romanesti sunt prin zona? Iata doar cateva idei, la care se pot adauga mult mai multe venite din partea romanilor din Würzburg. Trebuie doar sa vrem sa facem acest pas, apoi lucrurile se misca de la sine. Asa a fost cu cei din Munchen sau Stuttgart, de ce nu ar fi si cu romanii din zona Würzburg.

Orasul este la doar o ora distanta de Frankfurt si cam tot atata fata de Nürnberg, deci cum vine primavara romanii se pot intalni la un gratar. Iar daca aveti nevoie de transport colete sau vreti sa mergeti in Romania, folositi cu incredere optiunea rezervari online de pe site-ul nostru. In curand este posibil sa avem si un program pentru job-uri, dar pentru asta va trebui sa discutam cu mai multe firme de recrutare.

petrisor -transport


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *