Romanii din Würzburg
Ro 

i4Job


Astazi am primit al 6-lea email de la un roamn stabilit in Würzburg, de unde am tras concluzia ca a sosit momentul sa avem o pagina speciala pentru aceasta comunitate de romani. Orasul Würzburg este destul demare, avand peste 100.000 de locuitori, iar daca deja sase romani ne-au scris, inseamna ca sunt si cetateni de origine romana aici. Mai jos vom posta un mesaj emotionat primit de la unul din cititorii nostri, in speranta ca cineva il va ajuta pe Ovidiu Bota.

Buna ziua pentru fiecare si bucurie in toate, eu caut de munca ceva in genul curatenie hotel, reparati si intretinere gradini  sau terasa, iluminatie, sant electrician de intretinere, la hotel, restaurante, scoli, stiu sa repar mobiliere, sa vopsesc, repar instalati sanitare de apa, sant sofer cu experienta am cat-A,B,C. Am condus mercedes si VW camion de 7,5t. Ma mai pricep la gradinarit, stiu sa tai iarba cu coasa motorizata cu benzina. Vorbesc  romaneste, ungureste, engleza. Cu germana nu prea le am. Oricine care vrea si poate sa ma ajute, va rog din inima sa-mi dati o sansa. Daca gasesc de munca as avea nevoie de un loc ieftin de locuit. Scuze daca am prea multe dorinte, dar daca pot sa ajut si eu o fac cu drag, dar ar fi inportant sa gasesc de munca pentru ca nu am si cu banii deja stau prost si nu ma descurc. Multumesc anticipat Dumnezeu sa fie cu voi.

Nu stiu daca Ovidiu Bota este si el in zona Würzburg, insa oriunde ar fi, mi-a placut cum a scris, nu s-a zgarcit la cuvinte, a spus tot ce are pe suflet.  A lasat si o adresa de email, l-am gasit pe facebook si am descoperit ca este din Sibiu, deci poate un concitadin va dori sa-l ajute.

UPDATE: Am inteles ca s-a cerut crearea unui Grup pe FaceBook, deci am reactionat imediat si grupul este activ, sa vedem cati se vor inscrie in el!

Romanii din Würzburg


News Reporter

2 thoughts on “Romanii din Würzburg

  1. Draga @Ovidiu Bota, anuntul tau este acum postat separat, sa speram ca cineva din Sibiu, sau poate cineva din Würzburg te poate ajuta.

  2. Buna seara, ma numesc Gabriela, sunt din Brasov si as dori sa cunosc persoane din Wurzburg, desi locuiesc in Italia la Roma, pentru ca as avea nevoie de ajutorul vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *