Romani in Koln
Ro 

i4Job


Cu cat ne scriu mai multi cititori, cu ata suntem mai siguri ca facem ceea ce trebuie. Iata de ce am decis astazi sa invitam romanii din Koln sa ne anunte in cazul in care au informatii legate de cazare sau de locuri de munca in zona lor. Revenim si acum cu o rugaminte, nu postati anunturi de genul celui postat de Andreea mai jos:

Buna, ma numesc Andreea sunt din Timisoara si caut un loc de munca la curatenie sau spalat vase, nu stiu limba germana, nr meu de tel: 0757554044. Va multumesc

De ce nu e bun un astfel de anunt? Pentru ca indiferent cat de multi romani din Koln ar dori sa va ajute [ am dat exemplul orasului nostru, insa evident e valabil oriunde in Germania ], nu au cum, sunt mii poate de persoane care isi cauta un loc de munca slab calificat si fara a cunoaste limba germana. Concluzia? Invatati limba Germana!

Un sfat pentru romanii ce doresc sa se mute in Koln. Incercati sa luati legatura cu cei ce pleaca in tara in concediu pentru mai mult de o luna, sa le tineti locul. VAlabil in special pentru cei ce lucreaza ca bona sau menajera. Experienta germana va va ajuta sa va gasiti apoi mai usor de lucru, iar de multe ori exista recomandarea, daca cei pentru care lucrati sunt multumiti de ceea ce faceti.

Soferi in Koln: daca vreti sa lucrati ca sofer, alegeti DHL, ofera salariu bun si nu va pacalesc. Evident e mai greu daca nu stii limba germana, problema generala aici in Koln.

Romani in Koln
Romani in Koln


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *