4eu.Info un portal pentru diaspora
Ro 

i4Job


Ne bucuram sa va anuntam ca portalul 4Eu.Info a fost inaugurat acum cateva zile, de prietenii nostri din Spania, la care au aderat si romanii din Olanda. Noi cei din Germania ne bucuram sa avem o comunitate din ce in ce mai mare, in felul acesta vom gasi din ce in ce mai usor informatii despre locuri de munca, cazare si alte astfel de informatii utile. Am inteles ca si iJobs se va muta pe acest portal, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Romanii din Germania prezenti pe 4Eu.Info

Am primit si noi o invitatie sa ne alaturam portalului, cred ca o vom face in curand. Ce ne dorim de la voi, cititorii nostri, pentru a avea un impact din ce in ce mai mare pe internet? Jumatate din cei ce ne citesc au ori o afacere, ori cauta un loc de munca. Poate daca ati reusi sa scrieti un CV sau o descriere a ceea ce oferiti, pe care sa o postam pe site si voi sa o distribuiti pe FaceBook, atunci lucrurile ar merge deja mai rapid.

Da, e adevarat ca suntem deja aproape 11 mii in grupul nostru, insa nu e suficient, avem nevoie de cel putin 100 de mii, sau 100 K cum se mai spune pentru a ajunge la rezultate cu adevarat spectaculoase. Daca odata ajunsi pe pagina noastra veti intra si in grupul de pe FaceBook, atunci cu siguranta acest lucru va merge mult mai rapid, insa ramane la latitudinea voastra cum veti face.

Mica publicitate - Germania
Mica publicitate – Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *