i4Job


Iata ca a sosit momentul sa va prezentam comunitatea romaneasca din Freiburg, in acelasi timp vom posta si cele mai noi anunturi primite de la romanii din Germania in ultima saptamana. Ne bucuram ca am gasit prieteni din Freiburg inclusiv pe FaceBook, un grup format din peste 700 de romani stabiliti in Freiburg.

Anunturi Freiburg

Caut urgent muncitor constructii pentru Germania. Se cere experienta in turnat sape interne in special si exterioare. Experienta de lucru cu utilajul aferent. Dat nivel cu laserul. Lucru legal, contract asigurari etc. Urgent tel: 0040749621014 Interesat sunt si de cei aflati in tara si au disponibilitate imediata pentru deplasare in Munchen. [ Anunt postat de Eduard ]

Daniela ne scrie: doresc sa muncesc in Germania, mentionez ca nu vorbesc aceasta limba, doar italiana ma poate ajuta cineva? Va multumesc, numarul meu este 0040765294404.

As dori sa va spun ca daca intetionati sa va mutati in Freiburg, un orasel cu 224 de mii de locuitori din regiunea Breisgau, sfatul meu este sa veniti cu limba germana invatata, degeaba stiti italiana, doar nu lucrati la italieni ci la nemti!

Marius scrie: Caut loc de munca in Germania in meseria de electrician cu o vechime de peste 20 ani. Telefon 015143484309.

Mario – Buna ! Suntem un cuplu de 47 / 50 de ani si in data de 12 iunie ajungem in Cologne dorim sa gasim ceva de munca curatenie , sofer curier B , munca necalificata , nu vorbim germana , decat italiana , engleza binisor si sa gasim si o cazare modesta , va multumim !! [ sfat: invatati limba germana, aplicati apoi online la joburi, nu va mutati in Germania fara sa cunoasteti limba ].

Romanii din Freiburg