Romanii din Freiburg
Ro 

i4Job


Iata ca a sosit momentul sa va prezentam comunitatea romaneasca din Freiburg, in acelasi timp vom posta si cele mai noi anunturi primite de la romanii din Germania in ultima saptamana. Ne bucuram ca am gasit prieteni din Freiburg inclusiv pe FaceBook, un grup format din peste 700 de romani stabiliti in Freiburg.

Anunturi Freiburg

Caut urgent muncitor constructii pentru Germania. Se cere experienta in turnat sape interne in special si exterioare. Experienta de lucru cu utilajul aferent. Dat nivel cu laserul. Lucru legal, contract asigurari etc. Urgent tel: 0040749621014 Interesat sunt si de cei aflati in tara si au disponibilitate imediata pentru deplasare in Munchen. [ Anunt postat de Eduard ]

Daniela ne scrie: doresc sa muncesc in Germania, mentionez ca nu vorbesc aceasta limba, doar italiana ma poate ajuta cineva? Va multumesc, numarul meu este 0040765294404.

As dori sa va spun ca daca intetionati sa va mutati in Freiburg, un orasel cu 224 de mii de locuitori din regiunea Breisgau, sfatul meu este sa veniti cu limba germana invatata, degeaba stiti italiana, doar nu lucrati la italieni ci la nemti!

Marius scrie: Caut loc de munca in Germania in meseria de electrician cu o vechime de peste 20 ani. Telefon 015143484309.

Mario – Buna ! Suntem un cuplu de 47 / 50 de ani si in data de 12 iunie ajungem in Cologne dorim sa gasim ceva de munca curatenie , sofer curier B , munca necalificata , nu vorbim germana , decat italiana , engleza binisor si sa gasim si o cazare modesta , va multumim !! [ sfat: invatati limba germana, aplicati apoi online la joburi, nu va mutati in Germania fara sa cunoasteti limba ].

Romanii din Freiburg


News Reporter

6 thoughts on “Romanii din Freiburg

 1. Anunturi Freiburg => Daniela, te sfatuiesc sa inveti limba germana macar la nivelul de incepator inainte de a veni in Germania.

 2. Sunt Camelia si îmi pare extrem de bine ca v-am găsit…uf,sunt in Freiburg de 2 săptămâni,o săptămână a fost frumos,visit,super stadt,dar de o săptămână….rau,caut de lucru la îngrijit bătrâni,acasă la persoana si nu găsesc nimic…aici se pare ca alta-i procedura…am lucrat in Heidelberg 5 luni la o familie,lângă…toate is langa,aici…cu o firma din romania promedica de la care am plecat…am găsit pentru inca 2 luni o firma de aici,undeva lângă Worms,Manheim tot la o familie cu 2 bătrâni, cu naționalitate SRI lanka care prefera poland frau,cu atitudine servila dar nu fac nimic….wunderbar,si in Freiburg vreau in oraș la o persoana daca se poate bătrân,bărbat nu s așa imposibili ca frauelee….nu gasesc,ii trist nu mai rezist mult,am băiat la facultate in cluj in plina seseiune si gata gelzii,uf si mi e tare dor de el
  Daca ma puteți ajuta cumva,stiu neamta mamii lor:))cat sa i inteleg si sa i helfez
  Va rog mult,frumos, din suflet românesc bun,repede si bine
  Va mulțumesc,
  Cu drag ,
  Camelia

 3. Sunt din Constanta si acum locuesc in Germania in Feiburg Staufen. Cunosc limba la un nivel incepator si caut de lucru sa ingrigesc de batrini bolnavi care au nevoe de agutor 24/24 ore. Am o exsperienta bogata – am lucrat in Italia cu batrini Telefon 00491639350369, va multumesc.

 4. Buna ziua
  Ma adresez romanilor din Freiburg si din imprejurimi co o rugaminte,daca poate spune sau indica o adresa sau mai multe sau site_uri cu locuri de cazare cu ziua sau ceva ieftin sau cu alti romani .Am fost angajat la o firma de curierar si seful mi-a spus ca trebuie masina,am venit in tara dupa ea si acum cut cazare sa incep cat mai repede lucrul.M-as bucura daca ar raspunde cineva cu o informatie
  Cu prietenie OviT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *