Romanii din Köln
Ro 

i4Job


Iata ca a venit momentul sa prezentam si pagina speciala pentru romanii din Koln, una dintre comunitatile pe care le-am indragit chiar din prima zi cand am ajuns in Germania, acum 8 ani. Cum de am intarziat cu prezentarea acestei pagini nu stiu sa explic nici eu, cert este ca dupa ce am primit cateva zeci de email-uri, am decis sa nu mai pierdem timpul si sa va prezentam romanii din Koln.

Incepand de azi romanii din Koln pot folosi cu incredere paginile speciale de pe site-ul nostru pentru a postat informatii, pentru a comunica cu prietenii sau pentru a plasa cereri si oferte de munca pentru regiunea Koln. Daca vom reusi sa ajunfgem si cu aceasta comunitate la rezultatele pe care le avem cu alte grupuri de romani din Germania, vom deschide un site separat, gazduit de portalul e4De, cu toate informatiile necesare pentru cei ce vor sa vinsa si sa se mute in Koln.

Revenim cu o problema mai veche a celor ce posteaza pe site-ul nostru in vederea gasirii unui loc de munca. Este vorba de datele de contact, car ede multe ori lipsesc si de cunoasterea limbii germane. Va reamintim ca personalul site-ului nu intermediaza nimic, acesta are drept ocupatie doar postarea de informatii utiler, intretinerea site-ului si cam atat. Restul este rezultatul interactiunii dintre cei peste 2000 de cititori, deci contactul este direct, fara intermediari. Toate anunturile care nu au scop comercial sunt absolut gratuite!

Romanii din Koln


News Reporter

2 thoughts on “Romanii din Köln

  1. Buna,stie cineva in koln vreo pensiune unde se plateste lunar dar nu se cere garantie?Luna viitoare merg si eu,sotul meu este acolo,si chirie vrem sa luam la vara cind aduc aducem si fata .Va multumesc

  2. As dori sa stiu cum pot face sa ma mut cu familia in Koln eu lucrez in belgia acum si este mult mai usor pt mine si familia mea ,ce acte sunt necesare pentru noi si ce acte sunt necesare pentru fetiță
    La ce site uri pot sa ma uit pentru am i lua o gazda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *