Romanii din Essen
Ro 

i4Job


Desi se pare ca in Essen comunitatea de romani nu este foarte numeroasa, am zis noi ca e timpul sa incepem sa creem cateva pagini sui pentru orasele si regiunile din Germania unde sunt grupuri mai mici de romani, caci cu siguranta si ei simt nevoia sa socializeze, ba mai mult, sunt si situatii in care pot oferi ajutor noilor veniti sau pot primi raspunsuri la intrebari legate de viata in Germania.

Putem spune ca ne mandrim cu faptul ca am reusit deja sa adunam impreuna cateva mii de romani din Germania, din Munchen, Stuttgart sau Dortmund. In mod evident inca nu am facut nici 25% din ceea ce ne-am propus, dar faptul ca suntem gasiti usor pe internet, pe probleme specifice, ne face sa speram ca romanii din Essen vor gasi aici un loc unde se vor simti bine si vor gasi raspunsuri la multe din problemele lor.

Daca esti roman [ desigur chiar si din Republica Moldova ], traiesti in Essen sau in imprejurimi, nu ezita sa ne dai un semn. Te vom ajuta sa gasesti un loc de cazare, poate un loc de munca si desigur vei intra in contact cu alti romani din Essen. Daca vrei sa contribui si tu la imbunatatirea informatiilor de pe site, sa devii editor alaturi de echipa noastra, sau simplu colaborator, te asteptam alaturi de noi.

Romanii din Essen


News Reporter

4 thoughts on “Romanii din Essen

 1. Sint din Brasov, de 29 de ani in Montreal, caut pe cineva in Essen sa verifice o masina Hyundai H-1 care m-ar interesa s-o cumpar dar vin in luna iunie. Pentru mai multe informatii prin tel. sau email, 001 450 967 4096.

  Multumesc si un an bun !

   1. Buna ziua, prietenul meu cel mai bun a avut un accident si este internat in Essen Germania;
    Ne poate ajuta cineva cu o noapte de cazare, ne pregatim sa venim la el????
    Multumim !

 2. Stimati romani din Essen!
  Ma numesc Laurán István sí va scriu din Ungaria. Scriu aceasta scrisoare in speranta ca cineva care locuieste in Essen il cunoaste pe prietenul meu pe nume Vasile Sorin. Ultima data am vorbit cu el in2013. De atunci nu am nici o véste despre el sau família lui:sotia Vasile Carmen, fetita lor Vasile Anelise. Daca II cunoaste cineva il rog sa ma caute. Pe Face book ma gasiti pe adresa Laurán István Stefan.
  Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *