Romanii din Erfurt
Ro 

i4Job


Comunitatea site-ului e4De s-a mai imbogatit cu un oras, Erfurt –  capitala landului Turingia, oras cu peste 200.000 de locuitori, evident si romanii nosgtri printre ei. Daca tot am ajuns la comunitati, am vrea sa va spunem ca si noi am creat special pentru cititorii nostri cateva comunitati – grupuri – pe FaceBook, tocmai pentru a imbina avantajele unui site cu cele ale retelei de socializare. Incet dar sigur numarul de orase din Germania si Austria ce si-au gasit locul pe site-ul nostru creste, iar odata cu ele creste si numarul cititorilor acestui site. Am ajuns la aproape 45 de mii de vizitatori unici – deci cei ce revin nu sunt numarati – pe luna, ceea ce este un prim pas catre ceea ce ne-am propus, peste 100.000 de prieteni din cele doua tari sa ne treaca pragul lunar.

Vrem sa reamintim si pe aceasta cale ca fara voi, noi nu am insemmna nimic, caci in mod cert nu am avea de unde sa postam atatea informatii incat sa raspundem intrebarilor pe care romanii din Germania si le pun. Probabil ca inca mai avem de lucru la multe aspecte, insa ceea ce am dorit, sa fim gasiti cat mai usor de catre comunitatile romanesti din diaspora, am realizat. In prezent deja ne gasiti pentru majoritatea oraselor, vrem sa lucram la partea de locuri de munca si de cazare. La transport deja nu mai este nimic de facut, sute de anunturi se gasesc pe paginile noastre de facebook, incat ma gandesc ca deja putem merge din Germania in Romania doar cu prietenii de pe FaceBook.

La final va anuntam ca de curand am initiat si un program de invatare a limbii germane, online. Evident ca tot cu ajutorul cititorilor nostri prezenti pe site-ul de socializare!

Romanii din Erfurt


News Reporter

3 thoughts on “Romanii din Erfurt

  1. Buna. Ma aflu de doua luni in Germania, mai exact in Erfurt. Am o problema foarte mare, nu cunosc limba germana…ma poate ajuta cineva ???
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *