Königsberg-ul furat de rusi
Ro 

i4Job


Nu stiu ce mi-a venit sa discut cu voi problema orasului Königsberg, poate criza din Ucraina, poate faptul ca Austria a tradat si s-a aliat iar cu Vladimir Putin, sau poate ca nostalgia provocata de zilele nesfarsite de ploaie. Am ajuns de la Immanuel Kant nascut la Königsberg la Albert Einstein, desi recunosc ca voiam sa pun un citat al primului, insa asta mi s-a parut mult mai inspirat pentru starea mea sufleteasca. Am decis sa intru pe Cinema 24h si sa ma uit la filmul de azi, cred ca merita sa imi fac ziua mai placuta.

Va intrebati ce legatira este intre ceea ce zic, scriu si gandesc? Ma simt ravasita, maine este iarasi vineri, zi scurta la munca, ma intorc in apartamentul inchiriat la Stuttgart de mine si familia mea si astept tacuta ziua de luni, cand pleca,m iarasi la munca. Noroc cu prietenii din grupul de pe FaceBook, care se mareste si se tot mareste, in curand se pare ca vom fi 200, apoi 500 si tot asa.

Simt ca ma transform si eu din  Königsberg in Preußen in Kaliningrad, din romanca vesela si guraliva in muncitorul german tacut si constiincios. Insa poate ca o sa mi se schombe dispozitia dup afinala de la CAmpoinatul Mondial de Fotbal, poate castiga Germania si atunci o sa uit ca Argentina a invins Olanda!

Albert-Einstein


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *