Romanii din Rosenheim
Ro 

i4Job


Probabil ca din cei peste 60 de mii de locuitori ai orasului Rosenheim, o mica parte sunt romani, cel putin asa pare din cele cateva email-uri primite la redactie. Daca este adevarat sau nu, vom afla abia acum, dupa lansarea paginilor dedicate special comunitatii romanesti din Rosenheim. Sa speram ca vom reusi sa oferim informatii pentru toti romanii ce se gasesc in Bavaria, deci si pentru cei din Rosenheim.

Numarul comunitatilor de romani din Germania creste pe zi ce trece, ceea ce ne bucura, insa inca mai asteptam si colaboratori, chiar ne gandeam sa facem un ziar online local pentru cei stabiliti in Bavaria. Ar fi pasul logic, avand in vedere ca cei peste 60.000 de citiori lunari au nevoie si de altfel de informatii, mai concrete.

In speranta ca am reusit sa facem o bucuie romanilor din Rosenheim, asteptam in continuare vesti de la ei. Pentru cei ce au nevoie de informatii legate de locurile de munca din zona, le gasiti pe site sau pe pagina noastra de FaceBook. Puteti deasemnea sa postati anunturi legate de ofertele de cazare [ multi dintre romani prefera sa stea cu alti compatrioti in apartamente inchiriate, pentru a reduce cheltuielile ], iar daca mergeti catre casa, puteti lua cu voi pe cei ce merg in aceiasi directie.

Singurele conditii de postare pe site-ul e4De sunt legate de corectitudinea textelor, fara prescurtari si evident fara a scrie cu majuscule. Echipa redactionala citeste absolut toate mesajele, de aceea va rugam nu faceti postari multiple.

Romanii din Rosenheim


News Reporter

4 thoughts on “Romanii din Rosenheim

  1. Va salut, sunt unul dintre romanii care locuiesc in Rosenheim si ma bucur ca am gasit aceasta pagina. Mult succes in continuare.

  2. Salutare. Locuiesc in Bad Aibling, langa Rosenheim. Am intrat pe forum, in ideea de a gasi lume care sta prin zona. Am gasit din pacate doar postari vechi cu oameni care, la fel ca mine, cautau sa-si largeasca cercul de prieteni, poate chiar sa formeze o comunitate mica ; oameni faini, care sa mai iasa din cand in cand la o bere sau cafea si sa-si mai aline dorul de tara.
    Asa ca revin asupra subiectului, poate ca reusim sa ne adunam in cele din urma.

  3. Suntem banateni stabiliti in Rosenheim. Si eu doresc, impreuna cu familia mea, sa stabilim legaturi cu banatenii, ardelenii de la noi. Sa iesim sa vorbim romaneste, sa ne fie bine si frumos impreuna. Daca ne accepta, ne bucuram si de prezenta șvabilor din Roamnia, in rândurile noastre. Va asteptam cu drag pe toti romanii de omenie, aici sau pe pagina sau pe Fb Ana Kosa Maran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *