Romanii din Regensburg
Ro 

i4Job


Nu credeam ca vom primi atatea cereri de la romanii din Regensburg pentru a crea si o pagina speciala pentru ei, se pare ca Bavaria este zona cu cei mai multi romani, cel putin dupa numarul cererilor de a crea pagini si comunitati pe site. Cti din cei peste 135.000 de locuitori din Regensburg sunt romani nu-mi imaginez, insa teoretic ar putea fi dstul de multi, mai ales ca orasul am inteles ca ofera posibilitati de angajare destul de bune pentru cei calificati si care stiu limba germana. Ideea de baza ramane, sunt romani in Regensburg, deci asta e bine, avem de lucru noi.

Cum folosesc site-ul e4De

CV GermamiaAm sa revin asupra catorva principii de baza ale site-ului nostru, precum si a celor doua comunitati ce au deja un site separat. Portalul nostru nu intermediaza nimic, in cel mai bun caz, posteaza reclama pentru romanii ce au afaceri in Germania. Deci nu ne scrieti personal, nici aici si nici macar in Grupul Munca in Germania de pe FaceBook, noi preluam de la voi si dam mai departe. Voi trebuie sa ne spuneti cand cineva pune anunturi false, trage teapa sau mai stiu eu ce remarcati voi.

In primul rand caut rubrica de care am nevoie, nu postez de 10 ori pe la toate categoriile, oricum un text apare o singura data, degeaba copiati si postati de mai multe ori. Mai mult, noi cautam daca nu cumva textul este publicat pe alte zeci de site-uri, iar in caz pozitiv, nu se publica. Vrem sa dati dovada de corectitudine, scrieti un text nou, cat mai lung, daca e cazul de ceva ce oefriti sau cereti. Lasati date de contact, telefon de preferinta.

Nu uitati, avem pagina de FaceBook Diaspora.Ro si grupul celor ce cauta de lucru in Germnaia, deci va puteti informa din trei surse in acelasi timp!

Director articole in limba germana


News Reporter

1 thought on “Romanii din Regensburg

  1. Buna ziua, ma numesc Adrian si caut un loc de munca ca sofer ( cat. B, B+E, C, C+E) in Regensburg si imprejurimi (intern si/sau extern). Nr. meu de tel este 015213485374. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *